![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže im priateľmi pracuje na PC, IVE snažil otvoriť bios ale mrazom a úplne som ju spolu s napájací spínač. a teraz to beží, ale je zvyknutý ukázať niečo o Moniter Len jeho runing IVE snažil vymazať CMOS ale nic mi niekto pomôže pliz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Má počítač naběhnout?
| |||
| |||
| aj jeho runing, ventilátora a everthing sú ešte i cant pozri vec, sa snažil zmeniť moniters snaľi hardrive CD-ROM a nič jeho jedno SOYO Motherboard 478 SY-P4VGM V1.0 dosť starý a Celeron proc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je postavený v grafickej karte alebo špecializované jeden?
| |||
| |||
| Mohlo by to byť problém napájanie, máš iný PSU môžete vyskúšať vo vašom PC? |
|
| |||
| |||
| integrovanej grafy ale pokúsili vid karty, pokúsil 4 rôznych napájania. poslednej doby, kedy som sa snažil acess BIOS a zmrazila mal to vypnul po že didnt post ešte. Mobo snáď zlé? |
|
| |||
| |||
| A vy ste povedal pokúsil clearing CMOS? Ak som vám, já bych skúsiť to znova, odpojte napájanie, vyberte batériu a nechajte ho cez noc, len aby sa ubezpečil, skúste to znova ráno. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Intenso (4 GB) USB disk poškodený! | Reklamy | Drives & Removable Media | 10 | 7. augusta 2009 02:04 |
| Moja BIOS zhroutil? - Môj BIOS je teraz nastavená na továrenské nastavenia | Bubba | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 7. apríla 2009 15:33 |
| Poškodené dáta? | Coolyxxx | Drives & Removable Media | 15 | 6. december 2008 20:12 |
| Poąkodený registo kľúče? | blubla | Operačné systémy Windows | 8 | 11. novembra 2008 20:29 |
| Poškodený súbor ... | pandahead | Operačné systémy Windows | 2 | 8. októbra 2008 14:24 |
| Thread Tools | |
| |