![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Таким їм працювати над друзями ПК, Ive спробували увійти в BIOS, але повністю заморозити, і я повинен перетворити її в с вимикачем харчування. і тепер він працює, але це звичай все показати на MONITER його справедливого Runing Ive намагалися очистити CMOS, але ніщо не може хто-небудь допомогти мені плиз |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Лі на комп'ютері до завантаження?
| |||
| |||
| також його Runing, вентилятор і Everthing знаходяться на ще нахиляє Я бачу речі, спробував внести зміни до moniters зняв Hardrive компакт-дисків і нічого своїх материнських плат SOYO 478 SY-P4VGM V1.0 досить стара і Celeron Proc |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це вбудований в графічною картою або виділений?
| |||
| |||
| Це може бути проблемою харчування, у вас є інший блок живлення ви можете спробувати у вашому комп'ютері? |
|
| |||
| |||
| комплексне графи, але прагнули вид карт, намагався 4 різні харчування. Останнім часом я намагалася Acess BIOS і заморозив було відключіть його після цього вона didn't пост більше. плат, може бути погано? |
|
| |||
| |||
| І ви говорили, що намагалися очищення CMOS? Якщо б я тебе, я хотів би спробувати це знову, вимкніть живлення, вийміть акумулятор і залишити її на ніч, щоб переконатися, а потім спробувати знову ранок. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| INTENSO (4 Гб) USB диск пошкоджено!! | Оголошення | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 7 серпня 2009 02:04 |
| Моя розбився BIOS? - Мій BIOS тепер встановлена на всіх заводі за замовчуванням | Bubba | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 7 квітня 2009 15:33 |
| Пошкоджені дані? | Coolyxxx | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 15 | 6 грудня 2008 20:12 |
| Пошкоджені registy ключі? | blubla | Операційні системи Windows | 8 | 11 листопада 2008 20:29 |
| Пошкоджений файл ... | pandahead | Операційні системи Windows | 2 | 8 жовтня 2008 14:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |