по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Пират или OCZ

Reply

Нишка Инструменти
Old 8-ми Декември 2007, 00:20
Член Група

Default Пират или OCZ

Значи, аз чух много неща за двете от посочените по-горе марки (т.е. корсар & OCZ) и по този начин бих искал да знам коя от двете е най-добрия, кръгли по отношение DDR2 & DDR3, както не съм сигурен какво съм Ще купя точно.

За корсар съм много заинтересовани от Dominator 1066MHz DDR2 докато за OCZ за Platinum 1800MHz и 1066MHz. По този начин всички мнения за това би било много по appriciated.

Едно последно нещо. Имам били и търсенето в интернет и установих, че някои хора имат проблеми с получаването на обявения RAM скорости. Дали не е скоростта, посочена в клетка е скоростта, която получи, или може би трябва да го увеличи с тази от BIOS?
Old 8-ми Декември 2007, 10:14
Номер на групата

Default Пират или OCZ

Едно е да търсите при покупката овен е латентността, това е 4 числа, които determin колко бързо овен действа, толкова по-ниска номерата толкова по-бързо овена. за пример ми DDR 800 овен има latencies на 4-4-4-12, което е добро за DDR 800, тъй като те обикновено работят на 5-5-5-15.

за овена скорости са allways отпечатана върху кутията, броят е това, което те са оценени, но обикновено могат да бъдат overclocked малко, но renember това е добра идея да купят някой овен с топлинна разстилачка ако планирате да я overclock .

както и за марката, ocz са по-добре overclockers но ако ти arent overclocking отида за пират.
Old 8-ми Декември 2007, 10:39
Номер на групата

Default Пират или OCZ

Просто за да запазите объркване на клиенти "Spencer2004 е да се отнасят за DDR2 памет. (Знам, каза DDR800 Спенсър, но само в случай, че е недоразумение).
Също така ще има повече, отколкото биха могли да променят скоростта на BIOS до 1066, както по подразбиране ще се определя на 800.
Що се отнася DDR3 забравят за него за известно време, освен ако не искате да се изтръгнат разстояние.
Бих искал да добавя, че OCZ поне за мен са дали много за поддръжка на клиенти, които са заложили RMAs от мен 3 пъти, без hassles (това може да се разглежда като добро или лошо нещо, което guess.lol)

Моята система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P
RAM памет:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графична карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Звукова карта:
Борда HDA
Hard Drive (и):
Няколко LOL 1650GB общо
Оптично устройство (а):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Дело / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Охлаждане:
Tuniq кула 120
Мрежа / Интернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монитор (и):
Acer 22 "широкоекранен
Операционна система (и):
Vista x64 Ultimate
Old 8 декември 2007, 10:41
Номер на групата

Default Пират или OCZ

Аз сте закупили пакет от DDR OCZ пръчки и те пристигнаха мъртвите, имаме RMA сортирани макар и доста бързо, а след това да се повиши чифт DDR2 пръчки корсар (с новия си фасон) и те да са били изключителни.

Те са на 2 х 1GB съвпадащата двойка XMS2 PC6400 CL4 щеки

Моята система: = /

Процесор (и):
AMD 64x2 6000 +
Дънната платка:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM памет:
Корсар XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графична карта (и):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптично устройство (а):
CDRW + DVD-RW [двоен слой]
Дело / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охлаждане:
Zalman CNPS9700NT
Мрежа / Интернет:
двойна Gigabit / 20mb Кабел
Монитор (и):
19 "HannsG
Операционна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc