![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Tak jsem slyšel spoustu věcí o obou výše uvedených značek (tj. Corsair & OCZ), a proto bych chtěl vědět, který z obou je nejlepší jedno kolo, pokud jde o DDR2 & DDR3, jak jsem si jistá, co jsem Chystáte se koupit přesně. O Corsair mě velmi zajímá Dominator 1066MHz DDR2, zatímco asi o OCZ Platinum 1800MHz a 1066MHz. Tak žádné názory by to bylo mnohem appriciated. Ještě poslední věc. Jsem hledal na webu a zjistil, že někteří lidé mají problémy získat uvedl RAM rychlostí. Nemá rychlosti uvedené na krabičce je rychlost, kterou by dostal, nebo byste si zvýšit to, že z BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Jedna věc je hledat při nákupu ram je latence, to je 4 čísla, která určujícím, jak rychle ram funguje, tím nižší číslo, tím rychlejší bude berana. Například můj DDR 800 ram je latence 4-4-4-12, které je dobré pro DDR 800, jak obvykle fungují na 5-5-5-15. jako beran rychlosti jsou vždy vytištěny na krabičce, číslo je to, co se jmenovitým, ale lze obvykle přetaktována renember trochu, ale to je dobrý nápad koupit si ram s rozvaděče tepla, pokud plánujete přetaktování to . jako pro značku, OCZ jsou lepší přetaktování, ale pokud jste arent přetaktování jít Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen pro uložení zmatek časování Spencer2004 má na mysli, jsou pro DDR2 paměti. (Vím, že jsi řekl, DDR800 Spencer, ale jen v případě, že je to nedorozumění).
Také vám bude více než pravděpodobně muset změnit rychlost v BIOSu a 1066 jako výchozí bude stanovena na 800 osob. Pokud jde o DDR3 na to zapomeň na chvíli, pokud chcete dostat ošizený. Rád bych také dodat, že OCZ alespoň pro mě dali velkou podporu zákazníků, které přijaly RMAs ode mě 3 krát bez potíží (což může být považováno za dobré, nebo špatné, co jsem guess.lol) Můj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koupil jsem sadu DDR OCZ hole a přijeli mrtvých, dostal RMA seřazené pěkně rychle, ale pak upgradovat na pár DDR2 Corsair tyčinek (s mojí novou plošinu) a oni už výjimečné. Jsou to 2 x 1 GB uzavřeno pár XMS2 PC6400 CL4 hole
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 6gb Corsair Dominator GT Kit | rayy | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 6.října 2009 09:11 |
| Corsair vládce paměti? | SO | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. listopad 2008 11:32 |
| Každý, kdo něco vědí o Corsair HX1000W? | thingie2 | Případy & Napájecí zdroje | 6 | 16. duben 2008 11:48 |
| Corsair DHX boot problém | 250rod120 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 14. leden 2008 23:11 |
| Corsair nebo OCZ paměti? | skinnyman9000 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 10. srpen 2007 06:26 |
| Thread Nástroje | |
| |