![]() |
|
| |||
| |||
| Έτσι, έχω ακούσει πολλά πράγματα για δύο από τις προαναφερθείσες μάρκες (π.χ. Corsair & OCZ) και ως εκ τούτου θα ήθελα να μάθω ποιος από τους δύο είναι το καλύτερο ένα γύρο σε σχέση με DDR2 & DDR3 όπως δεν είμαι σίγουρος τι είμαι πρόκειται να αγοράσει ακριβώς. Σχετικά με το Corsair είμαι πολύ ενδιαφέρονται για το Dominator 1066MHz ενώ DDR2 για την OCZ για την πλατίνα 1800MHz και το 1066MHz. Έτσι οποιαδήποτε απόψεις σχετικά με αυτό θα appriciated πολύ. Ένα τελευταίο πράγμα. Έχω την αναζήτηση στο web και ανακάλυψα ότι ορισμένοι άνθρωποι έχουν προβλήματα για να αποκτήσουν τη δεδηλωμένη ταχύτητες RAM. Δεν την ταχύτητα που αναγράφεται στο κουτί είναι η ταχύτητα που θα πάρει, ή θα πρέπει να το αυξήσει σε ότι από το BIOS? |
|
| |||
| |||
| ένα πράγμα που πρέπει να προσέξετε κατά την αγορά ram είναι η καθυστέρηση, αυτή είναι 4 αριθμοί που καθο πόσο γρήγορα το κριάρι λειτουργεί, η μείωση του αριθμού των γρηγορότερα το κριάρι. για παράδειγμα μου DDR 800 ram έχει την latencies της 4-4-4-12 που είναι καλό για DDR 800 που συνήθως λειτουργούν σε 5-5-5-15. όπως και για τις ταχύτητες RAM είναι allways τυπωμένες στο κουτί του, ο αριθμός είναι αυτό που είναι σχεδιασμένα για χρήση, αλλά συνήθως μπορούν να overclocked λίγο αλλά renember είναι μια καλή ιδέα να αγοράσει κάποια ζευγαρώσει με μια σπάτουλα θερμότητας αν σκοπεύετε να το overclock . και για τη μάρκα, OCZ είναι καλύτερα overclockers, αλλά αν arent overclocking πάει για το Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακριβώς για να σώσει τη σύγχυση Spencer2004 χρόνους αναφέρεται σε ισχύουν για μνήμη DDR2. (Ξέρω είπατε Spencer DDR800 αλλά μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μια παρεξήγηση).
Επίσης θα σας περισσότερο από πιθανό να αλλάξει την ταχύτητα στο BIOS στο 1066 ως το προεπιλεγμένο θα ορίζεται σε 800. Όσο για DDR3 ξεχνώ για αυτό για μια στιγμή αν δεν ήθελε να πάρει εξαπατάται. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω ότι OCZ τουλάχιστον για μένα έχουν δώσει μεγάλη υποστήριξη πελατών, έχουν αποδεχθεί RMAs από μένα 3 φορές που δεν ενοχλήσεις (αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως ένα καλό ή κακό πράγμα guess.lol) Το σύστημά μου: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω αγοράσει ένα σύνολο ΑΑΕ OCZ ραβδιά και έφθασαν νεκρά, πήρε το RMA ταξινομημένο αρκετά γρήγορα αν και, στη συνέχεια αναβαθμίστηκε σε ένα ζευγάρι DDR2 Corsair μπαστούνια (με το νέο μου rig) και αυτοί 'ήταν εξαιρετικές. Είναι η 2 x 1GB συμφωνημένα XMS2 ζεύγος CL4 PC6400 μπαστούνια
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| 6GB Corsair Dominator GT Kit | rayy | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 6 Οκτωβρίου 2009 09:11 |
| Corsair Dominator μνήμη; | PSR | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 29 Νοε 2008 11:32 |
| Όποιος γνωρίζει κάτι για τα Corsair HX1000W; | thingie2 | Θήκες & Τροφοδοτικά | 6 | 16 Απρ 2008 11:48 |
| Corsair DHX πρόβλημα εκκίνησης | 250rod120 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 14 Ιαν 2008 23:11 |
| Corsair ή OCZ μνήμη; | skinnyman9000 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 10 Αυγ 2007 06:26 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |