![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dakle, čuo sam puno stvari o obje od navedenih marki (tj. gusar & OCZ) i na taj način želio bih znati koji od oba je najbolji okrugli vezano za DDR2 i DDR3 jer sam ne siguran što sam odlaska u kupnju baš. O gusar sam jako zainteresiran za Dominator 1066MHz DDR2 dok o o OCZ Platinum 1800MHz i 1066MHz. Tako je bilo koji mišljenje o tome bi se puno appriciated. Jedna stvar. Sam pretraživanja weba i saznali da neki ljudi imaju problema za dobivanje navedenih RAM brzinama. Ne brzine prikazane na kutiji je brzina koju bi, ili bi se povećala ga da od BIOS? |
|
| |||
| |||
| jedna stvar tražiti kada kupuju ovna je latencija, to je 4 brojeve koje determin ovna, kako brzo djeluje, to je niža brojevi brži ovna. na primjer moj DDR 800 RAM-a ima latencies od 4-4-4-12 što je dobro za DDR 800, jer se obično radi na 5-5-5-15. kao i za RAM brzinama su uvijek otisnut na kutiji, broj je ono što su oni za ocijenjeno ali obično se može overclocked malo renember ali to je dobra ideja da kupimo neke ovna sa toplote rasipač ako planirate da ga overclock . kao i za brand, ocz bolje overclockers ali ako arent overclocking idi za gusar. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dovoljno je da ste na vrijeme Spencer2004 konfuzija je se odnose na za DDR2 memoriju. (Znam da je rekao DDR800 Spencer, ali samo u slučaju je nesporazum).
Također ćete više nego vjerojatno morati mijenjati brzine u BIOS-u 1066 kao zadanog će biti postavljen na 800. Kao i za DDR3 zaboravite o tome neko vrijeme, osim ako vam se sviđa uzimajući ripped off. Ja bi također željeli dodati da OCZ barem za mene su dali veliki korisničkoj podršci, oni su prihvatili RMAs od mene 3 puta bez hassles (ovo se može gledati kao na dobro ili loše ja guess.lol) My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam kupio set DDR OCZ štapovi i oni stigli mrtvih, dobio RMA sortirane iako prilično brzo, onda nadograditi na par DDR2 gusar štapići (sa moje nove katarka) i što je izuzetna. Oni su 2 x 1GB podudaranjem pair XMS2 PC6400 CL4 štapići
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 6GB Corsair Dominator GT Kit | rayy | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 6. listopad 2009 09:11 |
| Gusar DOMINATOR memorije? | PSR | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. studeni 2008 11:32 |
| Svatko zna ništa o gusar HX1000W? | thingie2 | Cases & Power Supplies | 6 | 16. travanj 2008 11:48 |
| Gusar DHX boot problem | 250rod120 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 14 siječanj 2008 23:11 |
| Gusar ili OCZ memorije? | skinnyman9000 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 10. kolovoz 2007 06:26 |
| Thread Tools | |
| |