![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Igen, hallottam már sok olyan dolgot is a fent említett márkák (vagyis a Corsair és OCZ), így szeretném tudni, hogy melyik is a legjobb egy kerek, tekintettel a DDR2 és a DDR3 nem vagyok biztos benne, mi vagyok fognak vásárolni pontosan. Az Corsair Én nagyon érdekelt a Dominator 1066MHz DDR2, miközben kapcsolatos OCZ Platinum 1800MHz kapcsolatos, és a 1066. Így minden vélemény erről a sokkal Appriciated. Egy utolsó dolog. Már az internetes keresést, és kiderült, hogy egyes emberek problémái megszerezni a megadott RAM sebességét. Nem a sebességet mutatja a rovat a sebességet akkor kapnánk, vagy ha volna növelni azt, hogy a BIOS-t? |
|
| |||
| |||
| Egy dolog, hogy keressen vásárlás során a ram a késési, ez a 4 számokat, amelyek determin milyen gyorsan működik a RAM, annál kisebb a számok annál gyorsabb a ram. például az én DDR-800 ram van a lappangás a 4-4-4-12 ami jót tesz a DDR-800 mivel általában üzemelnek 5-5-5-15. mint a kos sebességre vannak allways nyomtatva a doboz, ez a szám, amit a névleges, de általában a túlhajtott renember egy kicsit, de ez egy jó ötlet vásárolni ram egy Heat Spreader, ha azt tervezi, hogy overclock . mint a márka, OCZ jobban overclockerek de ha arent túlhúzás megy a Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak azért, hogy mentse a zavart időzítések Spencer2004 utal, hogy a DDR2 memória. (Tudom, azt mondtad DDR800 spencer, de csak abban az esetben van egy félreértés.)
Is, akkor több mint valószínű, hogy módosítani kell a sebességét a BIOS-ban, hogy 1066 legyen az alapértelmezett lesz, 800. Ami a DDR3 felejtsd el egy darabig, hacsak nem akarod szerzés letépte. Azt is szeretném hozzátenni, hogy OCZ legalábbis nekem adtak nagy fogyasztók támogatása, az általuk elfogadott RMAs tőlem 3-szor gond nélkül (ez lehet tekinteni, mint egy jó vagy rossz dolog, guess.lol) My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vettem egy sor DDR OCZ rúd és érkeztek, meghalt, kapott az RMA válogatni bár elég gyorsan, majd frissíteni egy pár Corsair DDR2 botok (az én új kötélzet), és már kivételes. Õk a 2 x 1 GB-os kiegyenlített pár XMS2 PC6400 CL4 botok
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 6GB Corsair Dominator Kit GT | rayy | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | Október 6, 2009 09:11 |
| Corsair Dominator memória? | PSR | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. november 2008 11:32 |
| Bárki tud semmit a Corsair HX1000W? | thingie2 | Cases & Power Supplies | 6 | 16. április 2008 11:48 |
| Corsair DHX boot probléma | 250rod120 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 14. január 2008 23:11 |
| Corsair vagy OCZ memóriát? | skinnyman9000 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 10. augusztus 2007 06:26 |
| Téma eszközök | |
| |