![]() |
|
| |||
| |||
| אז, שמעתי הרבה דברים על שניהם את המותגים שהוזכרו לעיל (כלומר Corsair & OCZ), ולכן הייתי רוצה לדעת מי את שניהם היא הכי טובה בסיבוב לגבי DDR2 & DDR3 שכן איני בטוח מה אני הולך לקנות בדיוק. אודות Corsair אני מאוד מעוניין ב Dominator 1066MHz DDR2 תוך על OCZ על פלטינום 1800MHz ו 1066MHz. כל כך דעות בנושא זה יהיה הרבה appriciated. דבר אחד אחרון. אני כבר בחיפוש באינטרנט ומצאתי כי יש אנשים מסוימים כדי לקבל את הבעיות מסר במהירויות RAM. האם לא את המהירות המוצגת על תיבת את המהירות היית מקבל, או שהיית צריך להעלות את זה, כי מן ה-BIOS?? |
|
| |||
| |||
| דבר אחד לחפש כאשר קונים ראם היא כמיסות, זה 4 מספרים אשר determin כיצד פועלת מהר את רם, את המספרים הנמוכים יותר מהר יותר את ראם. למשל שלי 800 ראם DDR יש latencies של 4-4-4-12 שהוא טוב DDR 800 כפי שהם פועלים בדרך כלל ב 5-5-5-15. כפי עבור במהירויות RAM הם allways מודפס על התיבה, הוא מספר את מה שהם מדורגים עבור אך בדרך כלל ניתן overclocked קצת renember אך מומלץ לקנות כמה ראם עם מפזר חום אם אתה מתכנן overclock זה . לגבי המותג, OCZ טובים overclockers אלא אם arent overclocking ללכת על Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק כדי לחסוך את הבלבול timings Spencer2004 הוא מתכוון ל הן עבור זיכרון DDR2. (אני יודע שאמרת DDR800 ספנסר אך רק במקרה יש אי הבנה).
כמו כן תוכלו יותר סביר להניח שיהיה עליך לשנות את המהירות ב-BIOS כדי 1066 כברירת המחדל יוגדר ב 800. באשר DDR3 שכח מזה לזמן מה, אלא אם כן אתה רוצה להגיע ripped off. הייתי גם רוצה להוסיף כי OCZ לפחות נתנו לי נהדר תמיכת לקוחות, יש להם RMAs קיבל ממני 3 פעמים ללא hassles (ניתן לראות את זה בתור דבר טוב או רע, אני guess.lol) המערכת שלי: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כבר קניתי סט של OCZ DDR מקלות והם הגיעו מת, יש את RMA מיון די מהר אבל אז כדי לשדרג זוג DDR2 Corsair מקלות (אני חדש עם ציוד) והם כבר חריגים. הם של 2 x 1GB התואמים זוג מקלות XMS2 PC6400 CL4