![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Tak, słyszałem wiele rzeczy na temat obu wspomnianych wyżej marek (np. Corsair i OCZ), a zatem chciałbym wiedzieć, które z obu jest najlepsza runda w odniesieniu do DDR2 i DDR3 jak nie wiem co mam zamiar kupić dokładnie. O Corsair jestem bardzo zainteresowany 1066MHz Dominator jednocześnie o DDR2 OCZ Platinum o 1800MHz i 1066MHz. Dlatego wszelkie opinie o tym będzie znacznie appriciated. Jeszcze jedna sprawa. Byłem wyszukać w internecie i okazało się, że niektóre osoby mają kłopoty, aby uzyskać określone szybkości pamięci RAM. Nie prędkości wyświetlane na pole prędkości, co można uzyskać, albo trzeba by zwiększyć go do tego z BIOS-u? |
|
| |||
| |||
| jedno szukać, gdy RAM zakupu jest opóźnienie, to jest 4 numery, które determin jak szybko działa RAM, niższe numery szybszy RAM. na przykład mój DDR 800 RAM ma opóźnienia na 4-4-4-12 co jest dobre dla DDR 800 jak zwykle działają one na 5-5-5-15. jak dla szybkości pamięci RAM są one zawsze dobrze wydrukowane na opakowaniu, że liczba jest co znamionowej, ale zazwyczaj można przetaktować nieco ale renember to dobry pomysł, żeby kupić RAM z rozrzutnikiem ciepła, jeśli planujesz go przetaktować . jak dla marki OCZ są lepsze overclockingu ale jeśli arent overclockingu pójść na Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Wystarczy zapisać błąd Spencer2004 czasy odnosi się to do pamięci DDR2. (I know you said Spencer DDR800, ale tylko w przypadku, gdy istnieje nieporozumienie).
Również będziesz mieć więcej niż prawdopodobne, aby zmienić szybkość w BIOS-ie do 1066 jako domyślny zostanie ustalona na 800 euro. Jeśli chodzi o pamięci DDR3 o nim zapomnieć na chwilę o ile nie spodobało się oszukany. Chciałbym również dodać, że OCZ przynajmniej dla mnie dały wielkie wsparcie klienta, które zaakceptowały RMAs ode mnie 3 razy bez kłopotów (może to być postrzegane jako dobre czy złe I guess.lol) My System: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kupiłem zestaw pamięci DDR OCZ pałeczki i przybyli martwe, ale RMA posortowane dość szybko jednak, następnie podnieść do pary DDR2 Corsair laski (z mojej nowej platformy) i zostali wyjątkowe. Są 2 x 1GB dopasowane XMS2 para CL4 PC6400 laski