mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Pirat sau OCZ

Reply

Thread Tools
Old 8 decembrie 2007, 00:20
Grupul de stat

Default Pirat sau OCZ

Deci, am auzit o mulţime de lucruri despre cât de mărci menţionate mai sus (de exemplu, vas de piraţi & OCZ) şi, astfel, aş dori să ştiu care dintre cele două este cel mai bun tur cu privire la DDR2 & DDR3 ca nu sunt sigur ce am de gând să cumperi exact.

Despre pirat Sunt foarte interesat de stăpânitor 1066MHz DDR2 în acelaşi timp cu privire la OCZ despre 1800MHz platină şi 1066MHz. Astfel, orice opinii despre acest lucru ar fi mult appriciated.

Un ultim lucru. Am fost căutarea pe Web şi a constatat că anumite persoane au probleme de a obţine a declarat RAM viteze. Nu a demonstrat că viteza de pe cutie este viteza de care ar primi, sau va trebui să crească pentru că este de la BIOS-ul??
Old 8 decembrie 2007, 10:14
Grupul de donator

Default Pirat sau OCZ

un singur lucru să caute la cumpărarea RAM este de latenţă, acest lucru este de 4 numere care determin cât de repede de berbec funcţionează, cu atât este mai mică cu atât mai rapid de numere de RAM. de exemplu, mi-a RAM DDR 800 de latencies de 4-4-4-12 care este bun pentru DDR 800 ca de obicei, acestea funcţionează la 5-5-5-15.

ca de berbec viteze allways sunt imprimate pe caseta, numărul este ceea ce ei sunt apreciate pentru dar poate fi, de obicei, overclocked un pic, dar renember este o idee bună să cumpăr nişte RAM, cu o căldură răspânditor Dacă intenţionaţi să-l overclock .

ca şi pentru a marca, ocz sunt overclockers mai bine, dar dacă tu arent overclocking plec pentru pirat.
Old 8 decembrie 2007, 10:39
Grupul de donator

Default Pirat sau OCZ

Doar pentru a salva confuzie a timpilor Spencer2004 se referă la sunt de memorie DDR2. (Stiu ca ai spus DDR800 Spencer, dar doar în cazul în care există o neînţelegere).
De asemenea, va avea probabil mai mult pentru a schimba viteza in BIOS-ul la 1066 ca implicit va fi stabilit la 800.
Ca şi pentru DDR3 uita despre asta pentru o perioada de timp cu excepţia cazului în care aţi dori obtinerea furat.
Aş dori, de asemenea să adaug că OCZ cel puţin pentru mine, au dat o mare de asistenţă pentru clienţi, pe care le-au acceptat RMAs de la mine de 3 ori cu nu hassles (aceasta poate fi văzută ca un lucru bun sau rău am guess.lol)

Sistemul meu: Krlll

Procesor (e):
Intel Q9550@4.33Ghz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
Memorie RAM:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Placă grafică (e):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 MEM)
Placă de sunet:
Aflate la bord, HDA
Hard Drive (e):
Câteva lol 1650GB total
Optical Drive (e):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Cauza / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Răcire:
Tuniq Tower 120
Network / Internet:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (e):
Acer 22 "widescreen
Sistem de operare (e):
Vista x64 Ultimate
Old 8 decembrie 2007, 10:41
Grupul de donator

Default Pirat sau OCZ

Am cumparat un set de DDR OCZ bastoane şi au ajuns acolo, mort, a luat RMA sortate deşi destul de repede, apoi upgrade la o pereche de DDR2 pirat tije (cu noua mea echipa) şi au fost de exceptie.

Ele sunt de 2 x 1GB potrivire pereche XMS2 PC6400 CL4 tije

Sistemul meu: = /

Procesor (e):
AMD 64x2 6000 +
Plăci de bază:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Memorie RAM:
Pirat XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Placă grafică (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (e):
CDRW + DVD-RW [dublu strat]
Cauza / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Răcire:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / 20mb cablu
Monitor (e):
19 "HannsG
Sistem de operare (e):
XP Pro 32bit
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.