![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tak som počul veľa vecí o oboch vyššie uvedených značiek (tj Corsair & OCZ), a preto by som chcel vedieť, ktorý z oboch je najlepší jedno kolo, pokiaľ ide o DDR2 & DDR3, ako som si istá, čo som Chystáte sa kúpiť presne. O Corsair ma veľmi zaujíma Dominator 1066MHz DDR2, kým asi o OCZ Platinum 1800MHz a 1066MHz. Tak žiadne názory by to bolo oveľa appriciated. Ešte posledná vec. Som hľadal na webe a zistil, že niektorí ľudia majú problémy získať uviedol RAM rýchlosťou. Nemá rýchlosť uvedené na škatuli je rýchlosť, ktorú by dostal, alebo by ste si zvýšiť to, že z BIOSu? |
|
| |||
| |||
| Jedna vec je hľadať pri nákupe ram je latencia, to je 4 položky, ktorá rozhodujúcim, ako rýchlo ram funguje, tým nižšie číslo, tým rýchlejšie bude barana. Napríklad môj DDR 800 ram je latencie 4-4-4-12, ktoré je dobré pre DDR 800, ako zvyčajne fungujú na 5-5-5-15. ako baran rýchlosti sú vždy vytlačené na škatuľke, číslo je to, čo sa nominálnym, ale možno zvyčajne přetaktování renember trochu, ale to je dobrý nápad kúpiť si ram s rozvádzača tepla, ak plánujete přetaktování to . ako pre značku, OCZ sú lepšie pretaktovanie, ale ak ste arent přetaktování ísť Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Len pre uloženie zmätok časovanie Spencer2004 má na mysli, sú pre DDR2 pamäte. (Viem, že si povedal, DDR800 Spencer, ale len v prípade, že je to nedorozumenie).
Tiež vám bude viac než pravdepodobne musieť zmeniť rýchlosť v BIOSu a 1066 ako východiskové bude stanovená na 800 osôb. Pokiaľ ide o DDR3 na to zabudni na chvíľu, ak chcete dostať ošizené. Rád by som tiež dodať, že OCZ aspoň pre mňa dali veľkú podporu zákazníkov, ktoré prijali RMAs odo mňa 3 krát bez problémov (čo môže byť považované za dobré, alebo zlé, čo som guess.lol) Môj systém: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kúpil som sadu DDR OCZ palice a prišli mŕtvych, dostal RMA Zoradiť pekne rýchlo, ale potom upgradovať na pár DDR2 Corsair tyčiniek (s mojou novou plošinu) a oni už výnimočné. Sú to 2 x 1 GB uzavreté pár XMS2 PC6400 CL4 palice
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| 6gb Corsair Dominator GT Kit | Rayy | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 6.októbra 2009 09:11 |
| Corsair vládca pamäti? | SO | Procesory, základné dosky & RAM | 2 | 29. november 2008 11:32 |
| Každý, kto niečo vedia o Corsair HX1000W? | thingie2 | Prípady & Napájacie zdroje | 6 | 16. apríl 2008 11:48 |
| Corsair DHX boot problém | 250rod120 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 14. január 2008 23:11 |
| Corsair alebo OCZ pamäti? | skinnyman9000 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 10. august 2007 06:26 |
| Thread Tools | |
| |