![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Дакле, ја сам чуо доста ствари о обе поменуте брендове (тј. Гусар & ОЦЗ је) па бих да знам који од како је најбоље један круг у вези са ДДР2 и ДДР3 као што нисам сигуран шта сам ће се тачно купити. О Гусар ја сам веома заинтересован Доминатор 1066МХз ДДР2 док се о ОЦЗ је о Платина 1800МХз и 1066МХз. Тако свако мишљење о овоме бити много апприциатед. Још једна ствар. Ја сам био претражују интернет и сазнао да неки људи имају проблема да добије наведене брзине РАМ-а. Не брзине приказан је на пољу брзине ће доћи, или ће морати да се повећа на то из БИОС-а? |
|
| |||
| |||
| једну ствар да траже приликом куповине РАМ-а латенце, ово је 4 броја која детермин овна како брзо ради, мањи број брже овна. рецимо мој ДДР 800 РАМ-а има кашњења од 4-4-4-12, што је добро за ДДР 800 као што се обично ради на 5-5-5-15. и за овна брзине су увек штампа на кутији, број је оно што су оценили за, али обично се може оверцлоцк ренембер мало, али то је добра идеја за куповину неких овна са топлоте Расипач ако планирате да га оверцлоцкинг . као и за бренд, ОЦЗ боље Оверцлоцкере али ако Арент Оверцлоцкинг ићи за Гусар. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Само да сачувате конфузија Спенцер2004 Латенције се односе на су за ДДР2 меморију. (Знам да си рекао ДДР800 Спенсер, али само у случају да постоји неспоразум).
Такође ћете више него вероватно да се промени брзина у БИОС-у 1066 као подразумевани ће бити постављена на 800. Као и за ДДР3 заборави га док уколико желите добијате Риппед Офф. Такође бих желео да додам да ОЦЗ је бар за мене дали велику подршку клијената, они су прихватили РМАс од мене 3 пута без хасслес (ово се може посматрати као добра или лоша ствар коју сам гуесс.лол) Мы Сыстем: Крллл
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја сам купио скуп ДДР ОЦЗ је палицама и они стигли мртвих, добио РМА сортиране иако прилично брзо, онда надоградити на пар ДДР2 Гусар штапова (са мојим новим Камион са приколицом) и да сам био изузетан. Они су 2 кс 1ГБ упарен пар КСМС2 ПЦ6400 ЦЛ4 штапићи