az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

Korsan veya OCZ

Reply

Konu Araçları
Old 8 Aralık 2007, 00:20
Üye Grubu

Default Korsan veya OCZ

Bilmek de markaların yukarıda bahsedilen (yani korsan ve OCZ yaklaşık şey Ben duymuştum çok) ve bu nedenle hangi her iki ile en iyi bir round DDR2 ve DDR3 gibi ne emin değilim konusunda tam olarak satın alacak.

Bir korsan gemisi Ben çok OCZ ilgili Dominator 1066MHz'a DDR2 da ilgilenirim hakkında Platin 1800MHz ve 1066MHz hakkında. Böylece bu kadar appriciated olacaktır ilgili herhangi bir görüş.

Son bir şey. Ben web'de arama edilmiş ve belirli kişilerin belirtilen RAM hızları elde etmek için sorun var öğrendim. Değil hızı kutusunda gösterilen mu elde edeceğini hız veya bunu BIOS da artırmak gerekir mi??
Old 8 Aralık 2007, 10:14
Bağış Grubu

Default Korsan veya OCZ

bir şey ne zaman satın RAM gecikme olduğu gibi, bu da determin 4 numara olduğunu nasıl ram, alt daha hızlı RAM sayıları hızlı çalışır. olarak genellikle 5-5-5-15 at faaliyet örneğin benim DDR 800 RAM 4-4-4-12 olan DDR 800 için iyi olan gecikmeleri vardır.

oldukları gibi allways kutunun üzerinde yazılı olan bellek hızları için, numara onlar için değil, ne notlandırılan genellikle biraz overclocked olabilir ama renember iyi bir fikir eğer overclock planlıyorsanız ısı yayıcı ile koç satın almak is .

olarak marka için, ocz daha iyi overclockers ama eğer korsan gemisi yapmak overclock öyle değil.
Old 8 Aralık 2007, 10:39
Bağış Grubu

Default Korsan veya OCZ

Sadece karışıklık ve timings Spencer2004 kaydetmek için DDR2 bellek içindir. (Sana DDR800 Spencer ama Eğer orada olduğunu söyledi biliyor atıfta bir yanlış anlama).
Ayrıca fazla büyük olasılıkla olarak varsayılan 800 belirlenecektir 1066 için BIOS'unda hız değiştirmek zorunda kalacak.
Eğer kapalı yırtık almak gibi DDR3 gelince bu konuda bir süre için unutun.
Ben de en azından bana büyük müşteri destek verdik bu OCZ, beni hiçbir Çakışmalarını ile 3 kez (bu ben guess.lol iyi veya kötü bir şey olarak görülebilir RMAs kabul etmiş eklemek için) istiyorum

Benim Sistemi: Krlll

İşlemci (ler):
Intel Q9550@4.33Ghz
Anakart:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
RAM hafıza:
4x2GB OCZ Platin PC8500
Grafik Kartı (ler):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Ses Kartı:
Onboard HDA
Sabit Disk (ler):
Birkaç lol 1650GB toplam
Optik Sürücü (ler):
1xDVD Philips DVD +-RW
Case / PSU:
ANTEC 1200/Enermax Infiniti 720W
Soğutma:
Tuniq Kulesi 120
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit Ethernet
Monitör (ler):
Acer 22 "geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate X64
Old 8 Aralık 2007, 10:41
Bağış Grubu

Default Korsan veya OCZ

Ben DDR OCZ bir dizi satın sonra sopalarla ve ölü geldi, bir RMA oldukça hızlı bir şekilde olsa da, daha sonra DDR2 korsan bir çift yükselttiyseniz sıralama var yeni teçhizat (ile) ve istisnai olarak sonra sopalarla.

Bunlar, 2 x 1GB eşlemeli çifti XMS2 PC6400 CL4 ettiğiniz stickler

Benim Sistemi: = /

İşlemci (ler):
AMD 64x2 6000 +
Anakart:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM hafıza:
Korsan XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafik Kartı (ler):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optik Sürücü (ler):
CDRW + DVD-RW [çift katman]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Soğutma:
Zalman CNPS9700NT
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit / 20MB Kablo
Monitör (ler):
19 "HannsG
İşletim Sistemi (ler):
XP Pro 32bit
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından