менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Corsair і OCZ

Reply

Різьба Інструменти
Old 8 грудня 2007, 00:20
Член групи

Отже, я чув багато речей, про обидва вищезазначених марок (тобто Corsair & OCZ), і тому я хотів би знати, які з обох це краще один раунд по відношенню до DDR2 & DDR3 як не впевнений, що я збирається купити точно.

Про Corsair Я дуже зацікавлений в 1066MHz Dominator DDR2 Хоча про про OCZ Platinum 1800MHz і 1066MHz. Таким чином, будь-яка думка про це буде набагато Appriciated.

І ще одне зауваження. Я шукав в Інтернеті і з'ясував, що деякі люди мають проблеми в отриманні зазначеної швидкості оперативної пам'яті. Чи не швидкість показав на коробки швидкостей ви отримаєте, або ви б збільшити його, що з BIOS?
Old 8 грудня 2007, 10:14
Донор групи

Одна справа звернути увагу при купівлі ОЗУ затримку, це 4 номери, які, як швидко determin RAM працює, тим менше число, тим швидше RAM. Наприклад, моя DDR RAM 800 має латентність 4-4-4-12, що добре для DDR 800, оскільки зазвичай вони працюють на 5-5-5-15.

Що стосується ОЗУ швидкістю вони Allways, нанесений на упаковку, їх кількість, що вони по рейтингу, але як правило, може бути розігнаний трохи, але renember це гарна ідея купити RAM з тепловою розкидувач, якщо ви плануєте його розганяти .

Що стосується брендів, OCZ краще оверклокерів, але якщо ви Arent розгону піти на Corsair.
Old 8 грудня 2007, 10:39
Донор групи

Просто щоб зберегти плутанина таймінги Spencer2004 має на увазі є для пам'яті DDR2. (Я знаю, що ти сказав Спенсер DDR800, але про всяк випадок є непорозуміння).
Також ви, швидше за все, доведеться змінити швидкість в BIOS з 1066 за замовчуванням буде встановлено на рівні 800.
Як для DDR3 забути про нього на час, якщо ви хотіли отримати зірвав.
Я хотів би також додати, що OCZ крайней мере, мені дали велику підтримку клієнтів, вони взяли RMAs від мене 3 рази без будь-яких неприємностей (це можна розглядати як хороший чи поганий, що я guess.lol)

Моя система: Krlll

Процесор (и):
Intel Q9550@4.33Ghz
Материнська плата:
Gigabyte GA-EP45-UD3P
ОЗУ:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Графічна карта (и):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Звукова карта:
Бортові HDA
Жорсткий диск (и):
Кілька LOL 1650GB Всього
Оптичний привід (и):
1xDVD Philips DVD +-RW
Діло / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720Вт
Охолодження:
Tuniq Tower 120
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit Ethernet
Монітор (и):
Acer 22 "широкоформатний
Операційна система (и):
Vista Ultimate X64
Old 8 грудня 2007, 10:41
Донор групи

Я купила набір OCZ DDR палицями, і вони прибули мертвий, отримали RMA впорядковано досить швидко, однак, потім перетворений у парі DDR2 Corsair палички (з моїм новим Ріг), і вони вже були винятковими.

Вони 2 X 1GB Пара XMS2 PC6400 CL4 палички

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.