![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Отже, я чув багато речей, про обидва вищезазначених марок (тобто Corsair & OCZ), і тому я хотів би знати, які з обох це краще один раунд по відношенню до DDR2 & DDR3 як не впевнений, що я збирається купити точно. Про Corsair Я дуже зацікавлений в 1066MHz Dominator DDR2 Хоча про про OCZ Platinum 1800MHz і 1066MHz. Таким чином, будь-яка думка про це буде набагато Appriciated. І ще одне зауваження. Я шукав в Інтернеті і з'ясував, що деякі люди мають проблеми в отриманні зазначеної швидкості оперативної пам'яті. Чи не швидкість показав на коробки швидкостей ви отримаєте, або ви б збільшити його, що з BIOS? |
|
| |||
| |||
| Одна справа звернути увагу при купівлі ОЗУ затримку, це 4 номери, які, як швидко determin RAM працює, тим менше число, тим швидше RAM. Наприклад, моя DDR RAM 800 має латентність 4-4-4-12, що добре для DDR 800, оскільки зазвичай вони працюють на 5-5-5-15. Що стосується ОЗУ швидкістю вони Allways, нанесений на упаковку, їх кількість, що вони по рейтингу, але як правило, може бути розігнаний трохи, але renember це гарна ідея купити RAM з тепловою розкидувач, якщо ви плануєте його розганяти . Що стосується брендів, OCZ краще оверклокерів, але якщо ви Arent розгону піти на Corsair. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто щоб зберегти плутанина таймінги Spencer2004 має на увазі є для пам'яті DDR2. (Я знаю, що ти сказав Спенсер DDR800, але про всяк випадок є непорозуміння).
Також ви, швидше за все, доведеться змінити швидкість в BIOS з 1066 за замовчуванням буде встановлено на рівні 800. Як для DDR3 забути про нього на час, якщо ви хотіли отримати зірвав. Я хотів би також додати, що OCZ крайней мере, мені дали велику підтримку клієнтів, вони взяли RMAs від мене 3 рази без будь-яких неприємностей (це можна розглядати як хороший чи поганий, що я guess.lol) Моя система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я купила набір OCZ DDR палицями, і вони прибули мертвий, отримали RMA впорядковано досить швидко, однак, потім перетворений у парі DDR2 Corsair палички (з моїм новим Ріг), і вони вже були винятковими. Вони 2 X 1GB Пара XMS2 PC6400 CL4 палички