![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм в момента на избора на паметта за моето изграждане. В миналото съм skimped в този момент и ми струва, така Im го правиш добре това време наоколо. Аз в момента имат followin опциите в ума: 1. 2GB корсар PC2-6400 2. 2GB OCZ PC2-8500 Те са на една и съща цена (закупени от ария), но явно OCZ има по-висока скорост на часовника. Аз бях чул много добри отзиви за двете настройки, така Im не сигурен кой да отиде за. Айв избрал дънната платка: http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584 Все пак, това няма да подкрепи OCZ, и затова ще трябва да промени този също. Всеки помогна оценявам. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отиди за 2GB на корсар, няма много информация за бързо нарастване на OCZ tbh, че не си струва допълнително изразходване на парите на mobo
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| 6GB Corsair Dominator GT Kit | rayy | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 6-ти Октомври, 2009 09:11 |
| Отчетен памет не съвпада Размер на инсталираните Памет | weedan_ash | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 13 Jan 2009 17:18 |
| Корсар Dominator памет? | ТБВ | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 29 ноември 2008 11:32 |
| Какво е по-добра памет корсар или Г. умения? | Джоузеф W | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 26 ноември 2008 12:54 |
| Пират или OCZ | Гръмовержец | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 8 Декември 2007 10:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |