menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Corsair nebo OCZ paměti?

Reply

Thread Nástroje
Old 9. srpna 2007, 23:42
Člen Skupina

Default Corsair nebo OCZ paměti?

Já jsem v současné době výběru paměti pro mou verzi. V minulosti jsem skimped v tomto bodě a jeho cena mě, tak im to dělá správně tuto dobu kolem. I v současné době mají followin možností na paměti:

1. 2GB Corsair PC2-6400
2. 2GB OCZ PC2-8500

Jsou to oba stejnou cenu (nakoupené od Aria), ale samozřejmě OCZ má vyšší rychlosti hodin. Slyšel jsem velmi dobré recenze o obou sestavách, tak im nejste jisti, která z nich to půjde. Ive zvolena tato základní deska:
http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584

Bude to však nepodporují OCZ, a tak budu muset změnit také.

Pomoc ocení.
Old 10. srpna 2007, 06:26
Dárce Skupina

Default Corsair nebo OCZ paměti?

Přejít na 2GB na Corsair, nebudete opravdu upozornění na zvýšení rychlosti na OCZ tbh, že to není dobré vynakládání peněz navíc na mobo

Můj systém: Vlastní zástavba v1.2

Processor (s):
Duální Inter Core E2160@3.02Ghz
Základní deska:
Asus P5PL2-E
Paměť RAM:
2 x 1 GB DDR2 533MHz PC4200
Grafické karty (s):
NVidia GeForce 7600GS 512mb
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Western Digital 160gigabajt Sata HDD
Optická mechanika (s):
LG DVD-ROM LiteOn 20x DVD-RW
Case / PSU:
Cooler Master Case a Antec PSU
Chlazení:
2x Antec Fans
Síť / Internet:
BT Broadband
Monitor (s):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operační systém (y):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
6gb Corsair Dominator GT Kit rayy Procesory, základní desky & RAM 4 6.října 2009 09:11
Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť weedan_ash Procesory, základní desky & RAM 3 13. leden 2009 17:18
Corsair vládce paměti? SO Procesory, základní desky & RAM 2 29. listopad 2008 11:32
Co je lepší paměti Corsair nebo G. Zručnost? Joseph W Procesory, základní desky & RAM 2 26. listopadu 2008 12:54
Corsair nebo OCZ Hromovládce Procesory, základní desky & RAM 3 8. Prosinec 2007 10:41
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.