![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Já jsem v současné době výběru paměti pro mou verzi. V minulosti jsem skimped v tomto bodě a jeho cena mě, tak im to dělá správně tuto dobu kolem. I v současné době mají followin možností na paměti: 1. 2GB Corsair PC2-6400 2. 2GB OCZ PC2-8500 Jsou to oba stejnou cenu (nakoupené od Aria), ale samozřejmě OCZ má vyšší rychlosti hodin. Slyšel jsem velmi dobré recenze o obou sestavách, tak im nejste jisti, která z nich to půjde. Ive zvolena tato základní deska: http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584 Bude to však nepodporují OCZ, a tak budu muset změnit také. Pomoc ocení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přejít na 2GB na Corsair, nebudete opravdu upozornění na zvýšení rychlosti na OCZ tbh, že to není dobré vynakládání peněz navíc na mobo
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| 6gb Corsair Dominator GT Kit | rayy | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 6.října 2009 09:11 |
| Reportované Memory neodpovídá Částka Instalovaná paměť | weedan_ash | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 13. leden 2009 17:18 |
| Corsair vládce paměti? | SO | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 29. listopad 2008 11:32 |
| Co je lepší paměti Corsair nebo G. Zručnost? | Joseph W | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 26. listopadu 2008 12:54 |
| Corsair nebo OCZ | Hromovládce | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 8. Prosinec 2007 10:41 |
| Thread Nástroje | |
| |