![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam trenutno odabir memorije za moje graditi. U prošlosti sam skimped u ovom trenutku i njenih troškova mene, pa im to ispravno ovaj put okolo. Ja trenutno imaju opcije followin na umu: 1. 2GB gusar PC2-6400 2. 2GB OCZ PC2-8500 Oni su oba ista cijena (kupljen od Aria), ali očito je OCZ ima veći clock speed. Ja sam čula jako dobre recenzije o oba instrumenta, tako da im ne siguran što neki ići za. Ive odabrao ovu matičnu ploču: http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584 Međutim, to neće podržati OCZ, pa ću morati mijenjati ovaj previše. Bilo kakva pomoć dobrodošla. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Idi na 2GB od gusar, nećete zaista primijetiti povećanje brzine od OCZ tbh, to nije vrijedno trošenja dodatni novac na mobo
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| 6GB Corsair Dominator GT Kit | rayy | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 6. listopad 2009 09:11 |
| Izviješteno Memory ne odgovara Iznos Installed Memory | weedan_ash | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 13 siječanj 2009 17:18 |
| Gusar DOMINATOR memorije? | PSR | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 29. studeni 2008 11:32 |
| Koja memorija je bolja G. gusar ili vještina? | Joseph W | CPU, Matične ploče i RAM | 2 | 26. studeni 2008 12:54 |
| Gusar ili OCZ | Gromovnik | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 8. prosinac 2007 10:41 |
| Thread Tools | |
| |