kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Corsair vagy OCZ memóriát?

Reply

Téma eszközök
Old Augusztus 9 2007, 23:42
Csoport tagja

Default Corsair vagy OCZ memóriát?

Én jelenleg választotta a memória az én építeni. A múltban már skimped ezen a ponton, és a költségeket meg, így azt csinál im ez idő körül. Én jelenleg a followin lehetőségek előtt:

1. 2GB Corsair PC2-6400
2. 2GB OCZ PC2-8500

Ezek mind ugyanazt az árat (vásárolt Aria), de természetesen a OCZ a magasabb órajel. Hallottam nagyon jó kritikákat egyaránt telepítésekre im so nem biztos, melyik oldalról. Ive választották ezt az alaplapot:
http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584

Ez azonban nem támogatja az OCZ, és így én is változtat ezen is.

Any help appreciated.
Old Augusztus 10 2007, 06:26
Donor Group

Default Corsair vagy OCZ memóriát?

Ugrás a 2Gb a Corsair, akkor nem igazán nyilatkozat a sebesség növelése a OCZ tbh, nem éri meg az extra kiadásokat a pénz a mobo

My System: Egyedi Építés v1.2

Processzor (ok):
Inter Dual Core E2160@3.02Ghz
Alaplap:
Asus P5PL2-E
RAM memória:
2 x 1 GB DDR2 533Mhz PC4200
Grafikus kártya (k):
Nvidia Geforce 7600GS 512MB
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Western Digital 160GB SATA HDD
Optikai meghajtó (k):
LG DVD-ROM és LiteOn 20x DVD-RW
Case / tápegység:
Cooler Master Case és Antec PSU
Hűtés:
2x Antec Ventillátorok
Hálózat / Internet:
BT Broadband
Monitor (ok):
Samsung SyncMaster 931cw 19 "
Operációs rendszer (ek):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
6GB Corsair Dominator Kit GT rayy Processzorok, alaplapok és RAM 4 Október 6, 2009 09:11
Készült memória nem egyezik összege Installed Memory weedan_ash Processzorok, alaplapok és RAM 3 13. január 2009 17:18
Corsair Dominator memória? PSR Processzorok, alaplapok és RAM 2 29. november 2008 11:32
Mi memória Corsair jobb vagy G. Skill? Joseph W Processzorok, alaplapok és RAM 2 26. november 2008 12:54
Corsair vagy OCZ Mennydörgő Jupiter Processzorok, alaplapok és RAM 3 8. december 2007 10:41
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.