![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én jelenleg választotta a memória az én építeni. A múltban már skimped ezen a ponton, és a költségeket meg, így azt csinál im ez idő körül. Én jelenleg a followin lehetőségek előtt: 1. 2GB Corsair PC2-6400 2. 2GB OCZ PC2-8500 Ezek mind ugyanazt az árat (vásárolt Aria), de természetesen a OCZ a magasabb órajel. Hallottam nagyon jó kritikákat egyaránt telepítésekre im so nem biztos, melyik oldalról. Ive választották ezt az alaplapot: http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584 Ez azonban nem támogatja az OCZ, és így én is változtat ezen is. Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ugrás a 2Gb a Corsair, akkor nem igazán nyilatkozat a sebesség növelése a OCZ tbh, nem éri meg az extra kiadásokat a pénz a mobo
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| 6GB Corsair Dominator Kit GT | rayy | Processzorok, alaplapok és RAM | 4 | Október 6, 2009 09:11 |
| Készült memória nem egyezik összege Installed Memory | weedan_ash | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 13. január 2009 17:18 |
| Corsair Dominator memória? | PSR | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 29. november 2008 11:32 |
| Mi memória Corsair jobb vagy G. Skill? | Joseph W | Processzorok, alaplapok és RAM | 2 | 26. november 2008 12:54 |
| Corsair vagy OCZ | Mennydörgő Jupiter | Processzorok, alaplapok és RAM | 3 | 8. december 2007 10:41 |
| Téma eszközök | |
| |