![]() |
|
| |||
| |||
| כרגע אני בוחר את הזיכרון שלי לבנות. בעבר יש לי skimped בשלב זה ועל עלות אותי, כל כך עושה את זה כראוי IM הפעם מסביב. כרגע יש לי את המוח followin אפשרויות: 1. 2GB Corsair PC2-6400 2. 2GB OCZ PC2-8500 הם שניהם באותו מחיר (שנרכשו מ Aria), אבל ללא ספק את OCZ יש מהירות שעון גבוהה יותר. אני כבר שמעתי ביקורות טובות מאוד לגבי שניהם setups, IM, לא כל כך בטוח איזה מהם לצאת. Ive שנבחר זה לוח האם: http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584 עם זאת, לא תהיה לכך תמיכה של OCZ, ולכן אני צריך לשנות את זה גם. Any help appreciated. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לכו על ה 2GB של Corsair, אתה לא באמת שם לב להגדיל את המהירות של OCZ tbh, זה לא שווה את ההוצאה הנוספת על כסף mobo
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 6GB Corsair Dominator GT קיט | rayy | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 6 אוקטובר 2009 09:11 |
| מדווחים זיכרון לא תואם סכום של זיכרון מותקן | weedan_ash | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 13 ינואר 2009 17:18 |
| Corsair DOMINATOR זיכרון? | PSR | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 29 נובמבר 2008 11:32 |
| איזה זיכרון טוב יותר או Corsair G. מיומנות? | ג 'וזף W | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 26 נובמבר 2008 12:54 |
| Corsair או OCZ | Thunderer | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | 8 דצמבר 2007 10:41 |
| שרשרת כלים | |
| |