![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам тренутно бирање меморије за моје градити. У прошлости сам скимпед у овом тренутку и њених трошкова мене, па им то исправно овај пут около. Ја тренутно имају опције фоллоуин на уму: 1. 2ГБ гусар ПЦ2-6400 2. 2ГБ ОЦЗ ПЦ2-8500 Они су оба иста цена (купљен од ариа), али очигледно је ОЦЗ има већи цлоцк спеед. Ја сам чула јако добре рецензије о оба инструмента, тако да им не сигуран што неки ићи за. Иве одабрао ову матичну плочу: хттп://ууу.ариа.цо.ук/Продуцтс/Цомпо...родуцтИд=23584 Међутим, то неће подржати ОЦЗ, па ћу морати мењати овај превише. Било каква помоћ добродошла. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иди на 2ГБ од гусар, нећете заиста приметити повећање брзине од ОЦЗ тбх, то није вредно трошења додатни новац на мобо
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| 6ГБ Гусар Комплет Доминатор ГТ | раыы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 6. Окт 2009 09:11 |
| Обавијештени Меморы не одговара Износ Инсталлед Меморы | уеедан_асх | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 13 јануар 2009 17:18 |
| Гусар ДОМИНАТОР меморије? | ПСР | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 29 новембар 2008 11:32 |
| Која меморија је боља Г. гусар или вештина? | Јосепх У | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 26 новембар 2008 12:54 |
| Гусар или ОЦЗ | Громовник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 8 децембар 2007 10:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |