менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Corsair і OCZ пам'ять?

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 серпня 2007, 23:42
Член групи

Default Corsair і OCZ пам'ять?

Я в даний час вибір пам'яті для моєї збірки. У минулому я skimped в цій точці, а його вартість мене, тому я роблю його правильно на цей раз. В даний час я маю наступної сторінки на увазі:

1. 2GB Corsair PC2-6400
2. 2GB OCZ PC2-8500

Вони є тією ж ціною (купив від Арія), але очевидно, що OCZ володіє більш високою тактовою частотою. Я чув дуже гарні відгуки про обох установках, так що їм не впевнений, який з них йти за. Ive вибрана ця плата:
http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584

Однак, це не буде підтримувати OCZ, і тому мені доведеться змінити це.

Будь-яка допомога оцінили.
Old 10 серпня 2007, 06:26
Донор групи

Default Corsair і OCZ пам'ять?

Перейти на 2 Гб Corsair, ви не будете справді помічають збільшення швидкості в ТБХ OCZ, це не варто витрачати зайві гроші на Mobo

Моя система: Custom Built v1.2

Процесор (и):
Інтер Dual Core E2160@3.02Ghz
Материнська плата:
Asus P5PL2-E
ОЗУ:
2 X 1GB DDR2 533MHz PC4200
Графічна карта (и):
Nvidia GeForce 7600GS 512MB
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Western Digital 160Gb SATA HDD
Оптичний привід (и):
LG DVD-Rom і LiteOn 20x DVD-RW
Діло / PSU:
Cooler Master Корпус і БП Antec
Охолодження:
2x Antec вентилятори
Мережі / Інтернет:
BT Broadband
Монітор (и):
Samsung SyncMaster 931CW 19 "
Операційна система (и):
XP Pro, Vista Ultimate, Ubuntu
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Corsair Dominator 6GB GT Kit rayy Процесори, материнські плати RAM & 4 6 жовтня 2009 09:11
Зазначені пам'яті не відповідає обсяг встановленої пам'яті weedan_ash Процесори, материнські плати RAM & 3 13 січня 2009 17:18
Corsair Dominator пам'яті? PSR Процесори, материнські плати RAM & 2 29 листопада 2008 11:32
Що краще пам'ять Corsair або G. майстерність? Joseph W Процесори, материнські плати RAM & 2 26 листопада 2008 12:54
Corsair і OCZ Громовержець Процесори, материнські плати RAM & 3 8 грудня 2007 10:41
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.