![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я в даний час вибір пам'яті для моєї збірки. У минулому я skimped в цій точці, а його вартість мене, тому я роблю його правильно на цей раз. В даний час я маю наступної сторінки на увазі: 1. 2GB Corsair PC2-6400 2. 2GB OCZ PC2-8500 Вони є тією ж ціною (купив від Арія), але очевидно, що OCZ володіє більш високою тактовою частотою. Я чув дуже гарні відгуки про обох установках, так що їм не впевнений, який з них йти за. Ive вибрана ця плата: http://www.aria.co.uk/Products/Compo...roductId=23584 Однак, це не буде підтримувати OCZ, і тому мені доведеться змінити це. Будь-яка допомога оцінили. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перейти на 2 Гб Corsair, ви не будете справді помічають збільшення швидкості в ТБХ OCZ, це не варто витрачати зайві гроші на Mobo
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Corsair Dominator 6GB GT Kit | rayy | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 6 жовтня 2009 09:11 |
| Зазначені пам'яті не відповідає обсяг встановленої пам'яті | weedan_ash | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 13 січня 2009 17:18 |
| Corsair Dominator пам'яті? | PSR | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 29 листопада 2008 11:32 |
| Що краще пам'ять Corsair або G. майстерність? | Joseph W | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 26 листопада 2008 12:54 |
| Corsair і OCZ | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 8 грудня 2007 10:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |