![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Просто се чудех, който процесора е по-добър между Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 кеш, за Intel Core 2 Екстремни QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 кеш, или Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 кеш. Когато Търся в спецификациите виждам някои differance, но нищо, което наистина justps при мен, ако знаете какво имам предвид ...
|
|||
|
|||
|
добре, че всичко зависи от това какво се иска да направя. на QX9650 бих препоръчал за игри, тъй като тя е най-добрият от тримата. на Q9650 е голямо четворни ядрото и по мое мнение, сравнима с тази на wolfdale ядро. търси в компютъра си части, бих препоръчал на QX9650, ако имате пари, или редовни Q9650 ако DONT искате да похарчите толкова много. двойния ядрото е добър, но по-късно ще бъде obselete. Надявам се да отговори на въпроса си
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
E8500.
Ако имате толкова много да се направи това удар на графична карта.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Той вече има 2 9800 GTX на
|
|
|
|||
|
|||
|
Кои са далеч от най-ефективните графични карти на ден, и в месеца ще бъде победен от едно GPU карти. Няма причина да плащат повече от $ 189 за процесора, освен ако не ти се ще да го използват процесора в своята цялост.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
|
|
|
|||
|
|||
|
Така че не ми харесва на Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon?
|
|
|
|||
|
|||
|
Тя е точно същата като на E8500 с 0,5 множител промяна.
|
|
|
|||
|
|||
|
QX9650, 45nm = по-добро OC и последно сте вече, също така по-добре на игрите
|
|
|
|||
|
|||
|
освен, че е 1000 долара! Ако имате пари, давай напред. e8500 но е много по-добрата оферта и цена за изпълнение съотношение.
|