![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen přemýšlím, který procesor je lepší mezi Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, nebo Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6 MB L2 Cache. Když jsem při pohledu na specifikace vidím některé differance ale nic, co by opravdu justps se na mě, jestli víte, co myslím ...
| |||
| |||
| a to vše závisí na tom, co jste hledali dělat. QX9650 je doporučit i pro hraní her, jako je to nejlepší ze tří. na Q9650 je velká čtyř-jádrové procesory a podle mého názoru, srovnatelný s wolfdale jádra. pohledu na počítač části bych doporučit QX9650 pokud máte peníze, nebo pravidelné Q9650 když dont chtějí strávit tolik. duálním jádrem je dobré, ale později se bude obselete. Doufám, že jsem odpověděl na Váš dotaz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Pokud jste se, že mnoho ránu tak na grafickou kartu.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| On už má 2 9800 GTX je |
|
| |||
| |||
| Které jsou daleko od nejvyššího-výkonem grafických karet v den, v měsících bude zbit jediné-GPU karty. Neexistuje žádný důvod, aby věnovala více než $ 189 za CPU, pokud budete používat, že procesor v plném rozsahu.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Takže se vám nelíbí Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| To je přesně stejný jako E8500 s 0,5 multiplikačnímu změnit.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = lepší OC a naposledy jste již také lepší herní zkušenosti |
|
| |||
| |||
| výjimkou je 1000 dolarů! Pokud máte peníze, jít vpřed. e8500, ale je mnohem lepší řešení a poměr ceny k výkonu. |