![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Απλά αναρωτιόμαστε CPU που είναι καλύτερη μεταξύ των Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, η Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, ή Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 Cache. Όταν Ψάχνω στα specs βλέπω κάποια differance αλλά ότι πραγματικά τίποτα δεν justps αναφέρονται σε μένα, αν γνωρίζετε τι εννοώ ...
| |||
| |||
| αλλά όλα εξαρτώνται από το τι σας ενδιαφέρει να κάνω. ο QX9650 θα συνιστούσα για gaming, καθώς είναι η καλύτερη από τις τρεις. ο Q9650 είναι ένα μεγάλο πυρήνα τετράκλινα και κατά τη γνώμη μου, συγκρίσιμη με την wolfdale πυρήνα. κοιτάζοντας τα μέρη του υπολογιστή σας, θα συνιστούσα την QX9650 αν έχετε τα χρήματα, ή η τακτική Q9650 αν DONT θέλουν να δαπανήσουν τόσα πολλά. διπλού πυρήνα της είναι καλή, αλλά αργότερα θα obselete. Ελπίζω να απαντηθεί η ερώτησή σας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Αν έχετε πολλά να πλήγμα που το κάνουν για την κάρτα γραφικών.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| που έχει ήδη 2 9800 GTX της |
|
| |||
| |||
| Ποια είναι μακριά από την υψηλότερη απόδοση κάρτες γραφικών της ημέρας, και σε μήνες θα χτυπιούνται με ενιαία-GPU κάρτες. Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσει περισσότερα από $ 189 για τη CPU αν δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το CPU στο σύνολό του.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Έτσι δεν σας αρέσουν οι Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz του άνθρακα; |
|
| |||
| |||
| Είναι ακριβώς το ίδιο με τον E8500 με 0,5 πολλαπλασιαστή αλλαγή.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = καλύτερο OC και τελευταία σας πλέον, επίσης καλύτερη εμπειρία gaming |
|
| |||
| |||
| εκτός είναι 1.000 δολάρια! εάν έχετε τα χρήματα, να προχωρήσει. αλλά ο e8500 είναι μια πολύ καλύτερη αντιμετώπιση και την τιμή να επιδόσεων. |