![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jednostavno pitate koji je bolji između CPU Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, ili Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 Cache ". Kad sam Tražim na naočale li vidjeti neke differance ali ništa da stvarno justps se na mene, ako znate što mislim ...
| |||
| |||
| i to sve ovisi o tome što želite učiniti. QX9650 je ja bih preporučio za kockanje, kao što je najbolje od tri. na je velika Q9650 quad core i po mom mišljenju, usporediv s wolfdale jezgri. gleda na svoje računalo dijelova, ja bih preporučiti QX9650 ako imate novaca, ili redovne Q9650, ako ne želite potrošiti toliko. je dual core je dobra, ali kasnije će biti obselete. Nadam se da sam odgovorio na Vaše pitanje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Ako imate toliko da zatrubite učiniti na grafičkom karticom.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| on već ima 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Koji su daleko od najučinkovitije grafička kartica na dan, te će u mjesecima tukli single-GPU kartica. Nema razloga da plate više od 189 $ za CPU, osim ako ćete koristiti da CPU u cijelosti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Zato vas ne vole Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| To je točno isto kao i E8500 sa 0,5 umnožitelja promijeniti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = bolji OC i posljednji vas duže, bolje i gaming iskustva |
|
| |||
| |||
| osim da je 1000 dolara! ako imate novac, ići naprijed. a e8500 je mnogo bolji posao i cijena za performanse omjer. |