![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Csak gondoltam, amely a CPU, annál jobb az Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, vagy Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 cache. Amikor én néztem a specs látok némi differance, de semmi sem igazán justps el nekem, ha tudod, mire gondolok ...
| |||
| |||
| és minden attól függ, hogy mit keres a tennivaló. A QX9650 Azt javasoljuk a játékélményt, mivel ez a legjobb az a három. a Q9650 egy nagy quad core és véleményem szerint, hasonlóan az Wolfdale magra épül. ránézünk a számítógép alkatrészek, azt javasoljuk, a QX9650 ha megvan a pénz, illetve a rendszeres Q9650 ha ön dont akar költeni ennyi. A kétmagos is jó, de később lesz obselete. Remélem válaszol a kérdésre |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Ha van, hogy sokat kell robbantani ezt a grafikus kártyát.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| már 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Milyen messze van a legnagyobb teljesítményű grafikus kártyákat a nap és a hónap lesz megverték Egyetlen GPU-kártyákat. Semmi nem indokolja, hogy fordítsanak több mint 189 $ a CPU, ha nem megy, hogy használja ki ezt a CPU teljes egészében.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Szóval nem tetszik a Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| Ez pontosan ugyanaz, mint az E8500 a 0,5 szorzót változás.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = jobban szervezett bűnözés és akkor már az utolsó, még jobb játékélményt |
|
| |||
| |||
| kivéve az 1000 dollár! Ha van a pénz, menj csak. e8500 de sokkal jobb ajánlatot, és ár érték arány. |