![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| רק תוהה אילו CPU עדיף בין אינטל Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, את Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, או אינטל Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB זיכרון מטמון L2. כשאני מסתכל אני רואה את מפרט differance קצת אבל לא באמת כי justps החוצה עליי, אם אתה יודע למה אני מתכוון ...
| |||
| |||
| ובכן זה הכל תלוי מה אתה מסתכל לעשות. את QX9650 אני ממליץ על המשחקים, כפי שהיא הוא הטוב ביותר מתוך השלושה. ה Q9650 הוא גדול מרובע ליבה ו לדעתי, תחרות wolfdale את הליבה. מסתכל חלקי המחשב שלך, אני ממליץ על QX9650 אם יש לך את הכסף, או את Q9650 רגיל dont אם אתה רוצה להוציא כל כך הרבה. ה DUAL CORE טוב אבל מאוחר יותר יהיה obselete. אני מקווה עניתי על שאלתך |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. אם יש לך כל כך הרבה כדי לעשות זאת מכה על כרטיס המסך.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| הוא כבר יש 2 של 9800 GTX |
|
| |||
| |||
| אילו הם רחוקים את בעלות הביצועים הגבוהים ביותר של כרטיסי מסך היום, ותוך חודשים יהיה מכות לפי אחת GPU כרטיסים. אין שום סיבה לשלם יותר מ 189 $ עבור CPU, אלא אם אתה מתכוון להשתמש בזה CPU במלואו.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אז אתה לא אוהב את Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| זה בדיוק אותו הדבר כמו E8500 עם מכפיל 0.5 שינוי.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = יותר OC והאחרונה לך יותר, גם משחקים טוב יותר ניסיון |
|
| |||
| |||
| מלבד זאת הוא 1000 דולר! אם יש לך את הכסף, קדימה. e8500 אבל הוא הרבה יותר טוב כדי להתמודד והמחיר יחס ביצועים. |