![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiesiog įdomu, kuris CPU geresnis tarp Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, ar Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 Cache. Kai aš ieškau ne Specifikacijos matau kai differance bet nieko, kad tikrai justps dėmesį į mane, jei žinote, ką turiu galvoje ...
| |||
| |||
| ir viskas priklauso nuo to, ką nori daryti. QX9650 norėčiau rekomenduoti žaidimų, nes jis yra geriausias iš trijų. Q9650 yra didelis quad core ir, mano nuomone, panaši į Wolfdale branduoliu. Pažvelgus į kompiuterio dalys, norėčiau rekomenduoti QX9650, jei turite pinigų, arba reguliariai Q9650 if you dont nori išleisti tiek daug. Dual Core yra geras, bet vėliau bus obselete. Tikiuosi, kad atsakyti į jūsų klausimą |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Jei turite, kad daug smūgis padaryti grafikos plokštę.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| jis jau 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Kurios yra toli nuo našiausius grafika kortelės dieną, o mėnesiais bus sumušė vieno GPU korteles. Nėra jokio pagrindo mokėti daugiau nei 189 $ už CPU, jei jūs ketinate naudoti, kad CPU visas.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| So you don't like Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| Jis lygiai taip pat kaip su 0,5 dauginimo kaita E8500.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45 nanometrų = geriau organizuotą nusikalstamumą ir jus jau paskutinį kartą, taip pat geriau žaidimus |
|
| |||
| |||
| išskyrus tai yra 1000 JAV dolerių! Jei turite pinigų, eikite į priekį. , bet E8500 yra daug geriau spręsti ir kainos ir kokybės santykio. |