![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai jautājums, kas CPU ir labāks starp Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, vai Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHZ 6MB L2 kešatmiņu. Kad es skatos uz specs es redzu dažas differance taču nekas, ka patiešām justps kas uz mani, ja jūs zināt, ko es domāju ...
| |||
| |||
| labi tas viss ir atkarīgs, ko jūs meklējat darīt. QX9650 Es ieteiktu spēļu, jo tas ir ārpus labāko trīs. Q9650 ir liels quad kodols un, manuprāt, pielīdzināms Wolfdale kodols. meklē pēc jūsu datoru sastāvdaļas, es ieteiktu QX9650 ja jums ir nauda, vai regulāru Q9650, ja jūs dont vēlaties tērēt tik daudz. Dual Core ir laba, bet vēlāk būs obselete. Ceru, ka man atbildēja uz savu jautājumu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Ja jums ir, ka daudz izpūst darīt grafikas karte.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| viņam jau ir 2 9.800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Kas atrodas tālu no augstākajiem rādītājiem grafikas kartes dienu un mēnešu laikā tiks uzvarēts ar vienu GPU kartes. Nav iemesla maksāt vairāk nekā $ 189 par CPU, ja jūs gatavojaties izmantot šo CPU kopumā.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Lai jums nepatīk 2 Core Duo E8600 Wolfdale 3.33GHZ Carbon? |
|
| |||
| |||
| Tas ir tieši tāds pats kā E8500 ar 0,5 koeficienta izmaiņas.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = labāks OC un pēdējo reizi jums ilgāk, kā arī labāku spēles pieredzi |
|
| |||
| |||
| izņemot tas ir 1000 dolāru! ja jums ir nauda, iet uz priekšu. bet E8500 ir daudz labāku piedāvājumu, un cenu veiktspējas attiecību. |