![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Just wondering, które jest lepsze od procesora Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB pamięci L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB pamięci L2 Cache, lub Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6mb pamięci L2 Cache. When I'm patrząc na specyfikacją widzę niektórych differance ale nic, że naprawdę justps uwagę na mnie, jeśli wiesz co mam na myśli ...
| |||
| |||
| dobrze to wszystko zależy od tego, co Cię do zrobienia. w QX9650 i polecam do gier, ponieważ jest to najlepszy z trzech. do Q9650 to świetny quad core i moim zdaniem, porównywalne do wolfdale rdzenia. Patrząc na komputerze części, chciałbym polecić QX9650 jeśli masz pieniądze, albo regularne Q9650 jeśli dont chce wydać tyle. podwójny rdzeń jest dobry, ale później będzie obselete. Mam nadzieję, odpowiedział na to pytanie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Jeśli masz wiele do cios to zrobić w sprawie karty graficznej.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| On ma już 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Które są daleko od najwyższej skuteczności kart graficznych dnia, a w miesiącach zostanie pobity przez pojedynczego procesora graficznego karty. Nie ma powodu, aby płacić więcej niż 189 dolarów za procesor, chyba że masz zamiar używać tego procesora w całości.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| So you don't like the Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz węgla? |
|
| |||
| |||
| To jest dokładnie taka sama jak E8500 z 0,5 mnożnikowego zmienić.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = lepsze OC i ostatni jest już także lepsze gry |
|
| |||
| |||
| wyjątkiem jest 1000 dolarów! jeśli masz pieniądze, możesz śmiało. ale e8500 jest znacznie lepiej zająć i stosunek ceny do wydajności. |