![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Doar intrebam care este mai bun între procesor Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, sau Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 Cache. Când am uitat la specs văd unele differance dar nimic faptul că într-adevăr justps la mine, daca stii ce vreau sa spun ...
| |||
| |||
| bine Totul depinde de ceea ce căutaţi să fac. de QX9650 i-ar recomanda pentru jocuri, deoarece este cea mai bună din cele trei. Q9650 este de o mare quad core şi în opinia mea, comparabile cu wolfdale de bază. uita la computer părţi, i-ar recomanda QX9650 dacă ai bani, sau de regulate Q9650 dont dacă doriţi să-şi petreacă atât de mult. de dual core este bună, dar mai târziu va fi obselete. Sper că am răspuns la întrebarea dvs. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Dacă aveţi atât de mult pentru a face acest lucru lovitură de pe placă grafică.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| el are deja 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Care sunt departe de cele mai performante carduri de grafica de zi, de luni de zile şi va fi bătut de single-GPU carduri. Nu există nici un motiv de a plăti nici mai mult de 189 dolari pentru un procesor cu excepţia cazului în care aveţi de gând să folosiţi ca CPU în ansamblul său.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Aşa că nu vă place la Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz de carbon? |
|
| |||
| |||
| Este exact la fel ca şi E8500, cu o schimbare de multiplicare 0.5.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = OC mai bine şi ultima ai mai mult, de asemenea, o mai bună experienţă de joc |
|
| |||
| |||
| cu excepţia este 1000 de dolari! Dacă aveţi banii, da-i drumul. dar e8500 este o afacere mult mai bună şi preţul la randament. |