![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jen přemýšlím, ktorý procesor je lepší medzi Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache, alebo Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6 MB L2 Cache. Keď som pri pohľade na špecifikácie vidím niektoré differance ale nič, čo by naozaj justps sa na mňa, či viete, čo myslím ...
| |||
| |||
| a to všetko závisí na tom, čo ste hľadali robiť. QX9650 je odporučiť aj pre hranie hier, ako je to najlepšie z troch. na Q9650 je veľká štyroch-jádrové procesory a podľa môjho názoru, porovnateľný s Wolfdale jadrá. pohľade na počítač časti bych odporučiť QX9650 ak máte peniaze, alebo pravidelné Q9650 keď dont chcú stráviť toľko. duálnym jadrom je dobré, ale neskôr sa bude obselete. Dúfam, že som odpovedal na Váš dotaz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Ak ste sa, že veľa ranu tak na grafickú kartu.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| On už má 2 9800 GTX je |
|
| |||
| |||
| Ktoré sú ďaleko od najvyššieho-výkonom grafických kariet v deň, v mesiacoch bude zbit jediné-GPU karty. Neexistuje žiadny dôvod, aby venovala viac ako $ 189 za CPU, ak budete používať, že procesor v plnom rozsahu.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Takže sa vám nepáčia Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| To je presne rovnaký ako E8500 s 0,5 znásobeného zmeniť.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = lepšie OC a naposledy ste už aj lepšie herné skúsenosti |
|
| |||
| |||
| výnimkou je 1000 dolárov! Ak máte peniaze, ísť vpred. e8500, ale je oveľa lepšie riešenie a pomer ceny k výkonu. |