![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Једноставно питате који је бољи између ЦПУ Интел Цоре 2 Куад К9650 3.0ГХз 12МБ Л2 Цацхе, Интел Цоре 2 Екстреме ККС9650 Ыоркфиелд 3.0ГХз 12МБ Л2 Цацхе, или Интел Цоре 2 Дуо Е8600 Уолфдале 3.33ГХз 6МБ Л2 Цацхе ". Кад сам Тражим на наочаре ли видети неке дифферанце али ништа да стварно јустпс се на мене, ако знате шта мислим ...
| |||
| |||
| и то све зависи о томе шта желите да урадите. ККС9650 је ја бих препоручио за коцкање, као што је најбоље од три. на је велика К9650 Куад цоре и по мом мишљењу, упоредив са уолфдале језгри. гледа на своје рачунар делова, ја бих препоручити ККС9650 ако имате новаца, или редовне К9650, ако не желите да потрошите толико. је дуал цоре је добра, али касније ће бити обселете. Надам се да сам одговорио на своје питање |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Е8500. Ако имате толико да затрубите учинити на графичком картицом.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| он већ има 2 9800 ГТКС'с |
|
| |||
| |||
| Који су далеко од најефикаснији графичка картица на дан, те ће у месецима тукли сингле-ГПУ картица. Нема разлога да плате више од 189 $ за ЦПУ, осим ако ћете користити да ЦПУ у целини.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Зато вас не воле Цоре 2 Дуо Е8600 Уолфдале 3.33ГХз Царбон? |
|
| |||
| |||
| То је тачно исто као и Е8500 са 0,5 умножитеља променити.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| ККС9650, 45нм = бољи ОЦ и посљедњи вас дуже, боље и гаминг искуства |
|
| |||
| |||
| осим да је $ 1000! ако имате новац, ићи напред. а е8500 је много бољи посао и цена за перформансе омјер. |