![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece CPU Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 önbellek arasında daha iyi olduğunu merak Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 Cache ya da Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 Cache. Ben ancak bazı differance görmek eğer know what I mean hiçbir şey gerçekten bana, dışarı justps bu özellikleri bakarak yaşıyorum ...
| |||
| |||
| iyi yapmanız ne arıyor bağlıdır. olarak bunun dışında üç en iyi olan QX9650 Ben oyun için tavsiye ediyoruz. bu büyük bir Q9650 dört çekirdekli ve benim görüşüme göre ise, çekirdek wolfdale karşılaştırılabilir. Bilgisayarınızın parçaları, eğer bu kadar harcamak istediğiniz dont varsa, veya düzenli Q9650 para var i QX9650 öneririm arıyorum. Çift çekirdekli ama daha sonra obselete olacak iyi. Sanırım soru cevap umut |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Eğer darbe çok sahip olan grafik kartı üzerinde yapın.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| o zaten var 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Hangi kadar yüksek günün grafik kartları performans ve ay in tek-GPU kartı tarafından dövülmüş olacak bulunmaktadır. Eğer kullanacağız bir işlemci için fazla 189 $ ödemek için bir neden bu işlemci tam olarak.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Bu nedenle Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Karbon gibi değil mi? |
|
| |||
| |||
| Bu aynı bir 0,5 çarpanı değiştirmek ile E8500 gibidir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = iyi OC ve uzun son da daha iyi oyun deneyimi |
|
| |||
| |||
| dışında da 1000 dolar! Eğer, devam et para var. ama e8500 çok daha iyi bir anlaşma ve performans oranı fiyat. |