![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто цікаво, які процесори краще між Intel Core 2 Quad Q9650 3.0GHz 12MB L2 Cache, Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield 3.0GHz 12MB L2 кеш, або Intel Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz 6MB L2 кеша. Коли я дивлюся на специфікаціях Я бачу деякі differance але нічого, що дійсно justps на мене, якщо ви знаєте, що я маю на увазі ...
| |||
| |||
| а все залежить від того, що Вам потрібно робити. QX9650 я хотів би рекомендувати для ігор, тому що це найкращий з усіх трьох. Q9650 є великим Core Quad і, на мій погляд, можна порівняти з Wolfdale ядра. Дивлячись на ваші частин комп'ютера, я б рекомендував QX9650, якщо у вас є гроші, або регулярно Q9650, якщо ви не хочете витрачати так багато. Dual Core це добре, але згодом будуть obselete. Сподіваюся, я відповів на ваше запитання |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| E8500. Якщо у вас є, що багато чого, щоб зробити удар на відеокарті.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| він вже 2 9800 GTX's |
|
| |||
| |||
| Які далекі від найвищої продуктивності графічних карт в день, а в місяці буде побитий одним GPU-карт. Існує ніяких підстав платити більше, ніж $ 189 для процесора, якщо ви збираєтеся використати цей процесор у повному обсязі.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Таким чином, ви не любите Core 2 Duo E8600 Wolfdale 3.33GHz Carbon? |
|
| |||
| |||
| Точно так само, як і E8500 з множником 0.5 змінити.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| QX9650, 45nm = краще ОК і ви більше останніх, а також кращий ігровий досвід |
|
| |||
| |||
| крім це 1000 доларів! Якщо у вас є гроші, йти вперед. E8500 але це набагато вигідніше, і ціна виконання ставлення. |