![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте момчета просто купих нов TOSHIBA лаптоп с Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), когато се завтече cpuz Бях изненадан да види, че ядрото на скоростта е по-ниско от очакваното (очаквано 2.26ghz), той заяви: C2D p8400@2.26 GHz, но и за ядрото на скоростта само казва 1595mhz затова инсталиран Еверест вкъщи, а след това имам изненада отново, тя каза, че процесора е: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) Сега съм объркана, cpuz винаги ми дава правото ядрото на скоростта за моя компютър, но не трябва да бъде около 2260, а не 1595? и моите процесора не е Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) е тя? Аз съм объркана, да имам какво да плаща за? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за връзката на въглерод, но аз не разбирам |
|
| |||
| |||
| Не съм сигурен какво е да не се получи. Процесора underclocks, когато не се използват.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| така че всички добри тогава? |
|
| |||
| |||
| Ами тогава той заяви, че Еверест е Pentium 3 Xeon? |
|
| |||
| |||
| към слагам то наистина просто. когато вашият лаптоп isn't всички, които работят здраво, или работи на батерия, то понижава скоростта на процесора, спестяване на енергия. Ако включите вашия лаптоп в, тя често Заменя Към пълна скорост, или itll го направя само по себе си, когато си на работа трудно. и доста странно, че идва с чип Xeon, obvs софтуерът е misinterpenting на CPU инфо. |