![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci jsem koupil nový Toshiba notebook s Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), když jsem běžel cpuz Byl jsem překvapen, že základní rychlost byla nižší než se očekává (očekává 2.26ghz), pak řekl: c2d p8400@2.26 GHz, ale pro základní rychlost je pouze říká 1595mhz tak i instalované Everest domů a pak jsem zase překvapen, že řekl, že se cpu: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) teď jsem zmatená, cpuz vždycky mi dává právo základní rychlost pro můj PC, ale neměl by to být kolem 2260 a ne 1595? a moje cpu není Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) je? Jsem zmatená, mám to, co jsem zaplatil za? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| díky za odkaz uhlíku, ale i don't get it |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý, co by se nemělo dostat. Váš CPU underclocks, kdy nejsou používány.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| tak je to dobré z toho plyne? |
|
| |||
| |||
| Everest co říct je to Pentium 3 Xeon? |
|
| |||
| |||
| aby to opravdu jednoduše. pokud váš přenosný počítač isnt pracovní všechno těžké, nebo běhu na baterie, snižuje rychlost procesoru, úspora síly. Pokud jste váš laptop plug in, je často přepíše zpět na plnou rychlost, nebo itll to samo o sobě, když jeho tvrdě pracuje. a jeho trochu podivné, že přišel s čipem Xeon, obvs je software misinterpenting CPU info. |