μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Ρολόι CPU Speed: I Am Μπερδευτήκατε, έχω Αυτό που καταβάλλεται για;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 28 Μαρτίου του 2009, 10:42
Μέλος Ομάδα

Default Ρολόι CPU Speed: I Am Μπερδευτήκατε, έχω Αυτό που καταβάλλεται για;

Γεια σας παιδιά Μόλις αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή Toshiba με Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), όταν θ εκτελέσατε cpuz Με έκπληξη διαπιστώνω ότι η βασική ταχύτητα ήταν χαμηλότερη από το αναμενόμενο (αναμένεται 2.26ghz), δήλωσε: C2D p8400@2.26 GHz αλλά για βασική ταχύτητα μόνο λέει 1595mhz

Γι 'αυτό το σπίτι και να εγκατασταθεί Everest τότε έχω εκπλαγεί και πάλι, είπε η CPU είναι:
Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252)

Τώρα είμαι σε σύγχυση, cpuz μου δίνει πάντα τη σωστή ταχύτητα πυρήνα για τον υπολογιστή μου, αλλά δεν θα πρέπει να είναι γύρω στο 2260 και 1595 δεν?

και μου cpu δεν είναι Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) είναι;

Είμαι σε σύγχυση, έχω αυτό που καταβάλλεται για;
Old 28 Μαρτίου του 2009, 11:38
Ομάδα Δωρητών

http://en.wikipedia.org/wiki/SpeedStep
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 28 Μαρτίου του 2009, 11:59
Μέλος Ομάδα

ευχαριστίες για τη σύνδεση του άνθρακα, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω
Old 28 Μαρτίου του 2009, 12:39
Ομάδα Δωρητών

Δεν είμαι σίγουρος τι δεν υπάρχει για να αποκτήσετε. CPU underclocks σας, όταν δεν χρησιμοποιείται.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 28 Μαρτίου του 2009, 14:45
Μέλος Ομάδα

κι έτσι είναι καλή, τότε;
Old 28 Μαρτίου του 2009, 14:46
Μέλος Ομάδα

σχετικά με το τι λέει το Everest είναι ένα Pentium 3 Xeon?
Old 28 Μαρτίου του 2009, 14:46
Μέλος Ομάδα

για να το θέσω πολύ απλά. όταν το laptop isn't εργάζονται σκληρά όλα αυτά, ή που λειτουργούν με μπαταρία, θα μειώνει την ταχύτητα του επεξεργαστή σας, την εξοικονόμηση ενέργειας. φις, εάν το laptop, που συχνά υπερισχύει επιστροφή στην πλήρη ταχύτητα, ή itll το κάνει από μόνη της, όταν εργάζονται σκληρά. και το κάπως περίεργο το γεγονός ότι τα επόμενα με ένα τσιπ Xeon, obvs του λογισμικού είναι η misinterpenting cpu info.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.