![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Γεια σας παιδιά Μόλις αγόρασα ένα νέο φορητό υπολογιστή Toshiba με Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), όταν θ εκτελέσατε cpuz Με έκπληξη διαπιστώνω ότι η βασική ταχύτητα ήταν χαμηλότερη από το αναμενόμενο (αναμένεται 2.26ghz), δήλωσε: C2D p8400@2.26 GHz αλλά για βασική ταχύτητα μόνο λέει 1595mhz
Γι 'αυτό το σπίτι και να εγκατασταθεί Everest τότε έχω εκπλαγεί και πάλι, είπε η CPU είναι: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) Τώρα είμαι σε σύγχυση, cpuz μου δίνει πάντα τη σωστή ταχύτητα πυρήνα για τον υπολογιστή μου, αλλά δεν θα πρέπει να είναι γύρω στο 2260 και 1595 δεν? και μου cpu δεν είναι Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) είναι; Είμαι σε σύγχυση, έχω αυτό που καταβάλλεται για; |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστίες για τη σύνδεση του άνθρακα, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω
|
|
|
|||
|
|||
|
Δεν είμαι σίγουρος τι δεν υπάρχει για να αποκτήσετε. CPU underclocks σας, όταν δεν χρησιμοποιείται.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
κι έτσι είναι καλή, τότε;
|
|
|
|||
|
|||
|
σχετικά με το τι λέει το Everest είναι ένα Pentium 3 Xeon?
|
|
|
|||
|
|||
|
για να το θέσω πολύ απλά. όταν το laptop isn't εργάζονται σκληρά όλα αυτά, ή που λειτουργούν με μπαταρία, θα μειώνει την ταχύτητα του επεξεργαστή σας, την εξοικονόμηση ενέργειας. φις, εάν το laptop, που συχνά υπερισχύει επιστροφή στην πλήρη ταχύτητα, ή itll το κάνει από μόνη της, όταν εργάζονται σκληρά. και το κάπως περίεργο το γεγονός ότι τα επόμενα με ένα τσιπ Xeon, obvs του λογισμικού είναι η misinterpenting cpu info.
|