![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački sam kupio novi Toshiba laptop sa core 2 Duo p8400 (2.26ghz), kad sam išla cpuz bio sam iznenadjen da vidim da je jezgra brzine niže od očekivanog (očekuje 2.26ghz), on je rekao: C2D p8400@2.26 GHz, ali za to samo core speed kaže 1595mhz pa sam instaliran Everest home i tada sam se iznenadio opet, on je rekao CPU je: Intel Pentium III xeon, 2266 MHz (9x252) sad sam zbunjena, cpuz uvijek mi daje pravo core speed za moj PC, ali to ne bi trebalo biti oko 2260, a ne 1595? i moj nije Procesor Intel Pentium III xeon, 2266 MHz (9x252) is it? ja sam zbunjena, dobio sam što sam platio? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hvala za link ugljika, ali JA dont 'dobiti Internet |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran što se ne bi dobili. Vaš CPU underclocks kada nije u uporabi.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| tako da je sva dobra onda? |
|
| |||
| |||
| što o Everest govoreći to je Pentium 3 xeon? |
|
| |||
| |||
| da ga zaista jednostavno. kada je vaš laptop nije radeći sve ono što tvrdi, ili se prikazuju na bateriju, ona snižava brzinu vašeg CPU, ušteda energije. Ako utikač u vaš laptop, često overrides natrag u punoj brzini, ili itll učinite to samo po sebi, kada njegova radimo. i njegove kinda rasparen da njegov dolazak s xeon chip, obvs je softver misinterpenting CPU info. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trouble with Sat na Moj PC | eddyjack | General Hardware Chat | 2 | 13 listopad 2009 16:27 |
| DxDiag ne može pročitati točna CPU clock speed. | panda | CPU, Matične ploče i RAM | 0 | 29. svibanj 2009 19:52 |
| CPU Clock | Ozzie82 | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 16. srpnja 2008 00:24 |
| Desktop Clock widget Upit | ashmehta | Općenito Software Chat | 3 | 18. svibnja 2008 05:09 |
| Thread Tools | |
| |