![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
שרשרת כלים |
|
|
|||
|
|||
|
היי חבר 'ה, אני רק קונה חדשה עם מחשב נייד Toshiba Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), כאשר אני רץ cpuz הופתעתי לראות כי מהירות הליבה היה נמוך מהצפוי (הצפוי 2.26ghz), הוא אמר: C2D p8400@2.26 Ghz אך מהירות הליבה זה רק אומר 1595mhz
כך התקנתי everest הביתה ואז יש לי שוב מופתע, הוא אמר כי הוא CPU: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) עכשיו אני מבולבלת, cpuz תמיד נותן לי את הזכות מהירות הליבה של המחשב שלי, אבל זה לא אמור להיות סביב 2260 ולא 1595? CPU שלי אינו Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) זה? אני מבולבלת, יש לי בשביל מה שילמתי? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
תודה על הקישור פחמן אבל אני לא מבין את זה
|
|
|
|||
|
|||
|
אני לא בטוח מה יש לא להגיע. CPU underclocks שלך כאשר לא בשימוש.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
|
|
|
|||
|
|||
|
לכן זה כל כך טוב?
|
|
|
|||
|
|||
|
מה עם everest אומר זהו Pentium 3 Xeon?
|
|
|
|||
|
|||
|
כדי לשים את זה מאוד פשוט. כאשר המחשב הנישא isn't לעבוד כל כך קשה, או לפעול על סוללה, זה lowers המהירות של CPU, שמירת הכוח. אם תקע המחשב הנישא ב, בדרך כלל עוקפת לראש במהירות מרבית, או itll לעשות את זה כאשר את עצמה על ידי עובדים קשה. ועל זה קצת מוזר שלה מתקרבת עם שבב Xeon, obvs התוכנה של CPU misinterpenting מידע.
|