![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi guys i tikko iegādājās jaunu Toshiba klēpjdators ar galveno P8400 2 Duo (2.26GHz), kad man skrēja cpuz Es biju pārsteigts redzēt, ka kodols ātrums bija mazāks nekā plānots (expected 2.26GHz), tā teica: C2D p8400@2.26 GHz, bet par galveno ātrums tikai saka 1595mhz
so i uzstāda everest home un tad i got pārsteigts vēlreiz, teica CPU ir: Intel Pentium III Xeon, 2.266 MHz (9x252) tagad es esmu apmulsis, cpuz vienmēr dod man tiesības kodols ātrums mana pc, bet nevajadzētu tā būt ap 2.260 nevis 1.595? un mans cpu nav Intel Pentium III Xeon, 2.266 MHz (9x252), tas ir? Esmu apmulsis, es esmu dabūja to, ko man jāmaksā? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Mana sistēma: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Paldies par saiti oglekļa bet i don't get it
|
|
|
|||
|
|||
|
Es neesmu pārliecināts, kas nav to saņemt. Jūsu CPU underclocks, kad to nelieto.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
|
|
|
|||
|
|||
|
tāpēc viss ir labi tad?
|
|
|
|||
|
|||
|
what about everest sakot, tas ir Pentium 3 Xeon?
|
|
|
|||
|
|||
|
likt tas tiešām vienkārši. , kad jūsu klēpjdators isnt working visu, kas ciets, vai darboties ar akumulatoru, tas samazina ātrumu jūsu CPU, ietaupot enerģiju. ja jūs pievienojiet jūsu portatīvo datoru, bieži vien svarīgāks atpakaļ pilnu ātrumu, vai itll darīt pats, ja tā strādā. un kinda dīvaini, ka tā nāk klajā ar Xeon chip, obvs programmatūra misinterpenting CPU info.
|