![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi guys I just kupiony nowy laptop Toshiba z Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), gdy prowadził cpuz byłem zaskoczony, widząc, że rdzeń prędkość była mniejsza niż oczekiwano (oczekiwane 2.26ghz), to powiedział: C2D p8400@2.26 GHz dla rdzenia, ale prędkość tylko mówi 1595mhz I tak zainstalowane Everest domu a następnie Mam zaskoczony ponownie, to powiedziała, że CPU jest: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) Teraz jestem pomylony, cpuz zawsze daje mi prawo podstawowe prędkości dla mojego komputera, ale nie powinno to być około 2260, a nie 1595? i mój procesor nie jest procesor Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) to jest? Ja jestem pomylony, które mam i zapłacił za to, co? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks for the link węgla, ale I don't get it |
|
| |||
| |||
| Nie wiem co tam jest nie do uzyskania. Twoja underclocks procesora, gdy nie są używane.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| so it's all good potem? |
|
| |||
| |||
| co everest mówiąc jest to Pentium 3 Xeon? |
|
| |||
| |||
| umieścić to naprawdę wystarczy. gdy komputer isnt pracy, że wszystkie trudne, lub działa na baterii, to obniża prędkość naszego procesora, oszczędzając energię. Jeśli podłączysz w swoim laptopie, to często zastępuje powrót do pełnej prędkości, lub itll zrobić sam, gdy jego ciężkiej pracy. i kinda dziwne, że jego coming up z chip Xeon, obvs oprogramowanie jest misinterpenting procesora info. |
![]() |
|
| Zakładki |