![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti Doar ce am cumpărat un nou laptop Toshiba cu un Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), atunci când am fugit cpuz am fost surprins să văd că nucleul de viteză a fost mai mică decât cea preconizată (aşteptat 2.26ghz), acesta a declarat: C2D p8400@2.26 GHz, dar pentru viteza de bază este doar spune 1595mhz asa ca am instalat Everest acasă şi apoi m-am surprins din nou, ea a declarat că este de procesor: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) acum eu sunt confuz, cpuz întotdeauna îmi dă dreptul de viteza de bază pentru PC-ul meu, dar nu ar trebui să-l fi în jur de 2260 şi nu 1595? şi a mea nu este un procesor Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) este? Sunt confuz, ti-am luat ce-am plătit pentru? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru link-ul de carbon, dar eu nu-l |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur ce nu este acolo pentru a obţine. CPU underclocks dvs., atunci când nu este utilizat.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| deci este bine, atunci? |
|
| |||
| |||
| Everest despre ceea ce spune că este un Pentium 3 Xeon? |
|
| |||
| |||
| a pus-o cu adevărat, pur şi simplu. laptop-ului dvs., atunci când toate că isnt lucru greu, sau care ruleaza pe baterie, se reduce viteza de procesor, de economisire de energie. dacă se conectează la laptop, este de multe ori depăşeşte înapoi la viteză maximă, itll sau o fac de la sine, atunci când sa lucrat din greu. şi ei un pic ciudat ca sa vii cu un cip Xeon, obvs software-ul este misinterpenting procesorul info. |
![]() |
|
| Marcaje |