![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci jsem koupil nový Toshiba notebook s Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), když jsem běžel CPUz Bol som prekvapený, že základná rýchlosť bola nižšia ako sa očakáva (očakáva 2.26ghz), potom povedal: c2d p8400@2.26 GHz, ale pre základné rýchlosť je len hovorí 1595mhz tak aj inątalované Everest domov a potom som zase prekvapený, že povedal, že sa cpu: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) teď jsem zmatená, CPUz vždycky mi dáva právo základná rýchlosť pre môj PC, ale nemal by to byť okolo 2260 a nie 1595? a moje cpu nie je Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) je? Som zmätená, mám to, čo som zaplatil za? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| vďaka za odkaz uhlíka, ale Nechcem, get it |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý, čo by sa nemalo dostať. Váš CPU underclocks, kedy nie sú používané.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| tak je to dobré z toho vyplýva? |
|
| |||
| |||
| Everest co říct je to Pentium 3 Xeon? |
|
| |||
| |||
| aby to naozaj jednoducho. pokiaľ váš prenosný počítač isnt pracovné všetko ťažké, alebo behu na batérie, znižuje rýchlosť procesoru, úspora sily. Ak ste váš laptop plug in, je často prepíše späť na plnú rýchlosť, alebo itll to samo o sebe, keď jeho tvrdo pracuje. a jeho trochu divné, že prišiel s čipom Xeon, obvs je softvér misinterpenting CPU info. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problémy s Hodiny na mojom PC | eddyjack | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 13.října 2009 16:27 |
| Dxdiag nemôže prečítať správny procesor hodiny rýchlosť. | panda | Procesory, základné dosky & RAM | 0 | 29. máj 2009 19:52 |
| Procesory Hodiny | Ozzie82 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 16. júl 2008 00:24 |
| Desktop Widget Hodiny dotazu | ashmehta | Všeobecné Software Chat | 3 | 18. mája 2008 05:09 |
| Thread Tools | |
| |