![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Selam beyler ben sadece bir Core 2 Duo p8400 (2.26ghz), ne zaman i cpuz Koştum ile çekirdek hızı daha (2.26ghz) bekleniyor bekleniyor düşük olduğunu görmek için sürpriz bir yeni Toshiba dizüstü bilgisayar satın aldım, dedi: C2D p8400@2.26 GHz fakat bu hızı çekirdek sadece 1595mhz diyor öylesine i ve sonra tekrar sürpriz var Everest ev yüklediyseniz, bu işlemci olduğunu söyledi: Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) Şimdi Ben şaşkın, cpuz her zaman bana ama PC de 2260 civarında ve 1595 olması için doğru çekirdek hızını verir? ve işlemci bir Intel Pentium III Xeon, 2266 MHz (9x252) değil mi? i var karıştı ben ne için para var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| bağlantıyı karbon ama alamadım için teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Ne var emin değilim almak için değil. CPU kullanımı zaman içinde underclocks.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Bu nedenle tüm iyi o zaman nedir? |
|
| |||
| |||
| ne olacak Everest bir Pentium 3 Xeon's söyleyerek? |
|
| |||
| |||
| gerçekten Basitçe söylemek için. zaman dizüstü isnt çalışma bu, sabit veya pil çalışan, bu tasarruf güç of CPU hızı düşürür. Eğer sizin dizüstü fiş, çoğunlukla geri tam hız, ya da yapmak itll için kendisi tarafından kendi çalışma sabit kılar. ve çok olan bir Xeon çip ile geliyor yazılım obvs tek CPU bilgi misinterpenting olduğunu. |
![]() |
|
| Bookmarks |