![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, аз имам ASUS P4PE с Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC в момента, аз съм мислене за ъпгрейд на настоящия http://www.ebuyer.com/product/81385 . Нейната доста добър за цената му, аз просто искам нов CPU така doesn't ограничаващ фактор моята 7600GT и да мога да играя Mass Effect без lagg защото "нейни CPU зависими, също е HT така аз мога multitask по-добре. Но проблемът е, от CPU подкрепа списък на ASUS сайт казва, аз нужда BIOS версия на 1005 не съм сигурен какво е мината, но текущите ми процесор Celeron 2.3GHz необходимостта 1005 прекалено и аз мисля, че съм го вървят добре .. . Аз съм доста объркана Аз просто искам да попитам, ако въпреки че ми BIOS, не е необходимо версия, тя все още ще приемете моите CPU, или ще го отхвърли това? Оценявам всички отговори |
|
| |||
| |||
| всички отговори, моля? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо не проверите за ъпгрейд за вашия BIOS, първо, от Asus уебсайт
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не сте никакви проблеми в момента, не се притеснява модернизация.
|
| |||
| |||
| Е, причината не съм модернизация моя BIOS е така, защото сте с флаш и Четох доста хора, след като им flashed борда той отиде мъртъв. Ами аз все още трябва да знаем DONT ъпгрейд или не. Защото аз си тествани процесора и той има доста приличен резултат, дори по-добре от някои Pentium D'е толкова Не знам |
|
| |||
| |||
| Мисля, че би било по-добре да запазите до пари и купи изцяло нов фасон, когато мога. тя ще спомогне в дългосрочен план. Ако сте достатъчно, за да се спаси получи e8400 или e8500 с гигабайт ep45 или нещо такова, то ще бъде много по-добре. Ако вашият proccesor получава високи резултати, отколкото Pentium d'а после му не си струва модернизация него. но аз мисля, че би било най-добре да се спестят пари сега и получи много по-добра система за определяне на пътя. |
|
| |||
| |||
| Ами, аз съм в момента са в 3-тата година на средното образование и аз не съм мислене да си намерят нов персонален компютър, докато след 5тата година. Нейната Просто аз добивам lagg на масата ефект, не съм сигурен за моето процесора по-добър от Pentium D, но на "Пост вас CPU марка 2,1 рейтинги" Аз погледнах в Pentium D рейтинг и мината е била по-добра от 1000. Но ми CPU е Celeron Northwood 3.2GHz, Сигурен съм, че CPU марка е правилно, защото аз тествани ми Prescott Celeron 2.8GHz (3-то PC) и тя има 3200, той е прав. Мислиш ли, че си струва, ако модернизация че получавам резултат по-добър от Pentium D? Аз просто искам Pentium 4 HT, защото изглежда готино |
|
| |||
| |||
| Тъй като дълго време потребител на PENT 4 с HTT, избягвайте го като чума. Тя не е бърза, не е добро за топлинна енергия, тя се нуждае от проливат товар на власт, multitasking суча голям време и като цяло, всяка двойна ядрото ще изветрявам него. Mass Effect ще вероятно все още текат като куче на P4, по-добре от получаване на по-нова двойна ядрото в замяна на стар ръждясал P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... Аз дори трябва да получи P4 или стик с моя Celeron. Единствената ми грижа е, че моята Celeron беше ремонтирана CPU (евтини) и че има по-малко L2 кеш на 128KB, е на стойност модернизация на P4 2.8GHz 512KB L2 (планирате OC да 3.4GHz)? Бихте ли действително видите изпълнението подобрение? |
|
| |||
| |||
| Спектакълът ще се повиши ли е едва струва. С цената на P4 на тези дни ще бъде по-добре, купуващи 3.4GHz модел за сокет 478 във всеки случай. Вие сте много по-добре, купуваш евтини стоки с двойна смяна на основната система и над бита и парчета, защото максималната ефективност ще спечелят от P4 не е страхотно. Ако трябва да реши между P4 или Celeron само, след това отиде с P4, ако можете да си позволите да получи двойно ядрото, не се колебайте. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 15 Jan 2009 06:29 |
| Помощ със съвместими RAM | mbonwick | Процесори, дънни платки & RAM | 5 | 5-и парламентарен май 2008 г. 01:58 |
| Ли са всички тези, съвместими | lilthug118 | Общи Хардуер Чат | 6 | 20 декември 2007 19:41 |
| Какви трябва да бъдат съвместими с какво? | scrivomcdivo | Общи Хардуер Чат | 18 | 17 ноември 2007 10:16 |
| Трябва да знаете, ако някои RAM е съвместим ... | coryengle | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19 Март 2007 15:08 |
| Нишка Инструменти | |
| |