menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

CPU kompatibilní s ASUS P4PE

Reply

Thread Nástroje
Old 3 února 2009, 09:44
Člen Skupina

Default CPU kompatibilní s ASUS P4PE

Ahoj všem, mám ASUS P4PE s Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC v okamžiku, kdy jsem přemýšlel o upgrade na tuto http://www.ebuyer.com/product/81385 . Jeho pěkně pěkný na její cenu, chci nový cpu takže doesnt překážkou moje 7600GT a tak mohou hrát i mše Účinek bez lagg cos' jeho CPU závislé také má HT tak i možné multitask lepší. Ale problém je, a to na CPU podpora list na ASUS stránkách uvádí i need BIOS verze 1005 si nejsem jistý, co je moje, ale můj současný CPU Celeron 2.3GHz potřeba 1005 taky a myslím si, že jsem jí běží pokuta .. . Jsem dost zmatená Jen jsem se chtěla zeptat, jestli můj BIOS, i když není požadována verze, by to ještě akceptovat moje CPU, nebo by ji odmítnout? Vážím si všech odpovědí
Old 3 února 2009, 12:16
Člen Skupina

žádné odpovědi, prosím? : (
Old 3 února 2009, 15:22
Dárce Skupina

Proč ne kontrola upgrade pro váš bios první, od Asus internetové stránky
Myslím, že bios na desce, která je nyní až do vers. 1007

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 4.února 2009, 03:09
Moderátor skupiny

Pokud nejste s žádné problémy ve chvíli, nemají obtěžovat modernizace.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 5.února 2009, 13:11
Člen Skupina

No, I'm not důvodu modernizace můj BIOS je, protože jste na flash a četl jsem hodně lidí, když zasvítil své palubě je pak mrtvý. Takže i přesto dont vědět, by měl i upgrade, nebo ne. Vzhledem k tomu, že i my CPU testováno a je tu docela slušné skóre dokonce lepší než některé Pentium D so i dont vědět
Old 5.února 2009, 20:44
Člen Skupina

Myslím si, že by bylo lepší šetřit peníze a koupit si celou novou plošinu, když můžete. pomohlo by v dlouhodobém horizontu. Pokud uložíte až dost získat e8400 nebo e8500 s gigabyte ep45 nebo něco takového, že by bylo mnohem lepší. pokud vaše proccesor dostane vyšší skóre než Pentium d'pak s jeho modernizaci to nemá cenu. ale myslím, že by bylo nejlepší, aby ukládal peníze hned a získat mnohem lepší systém dolů na silnici.
Old 6.února 2009, 14:31
Člen Skupina

No, já jsem v současné době ve 3. ročníku střední školy I'm not a přemýšlel, jak se nové PC až po 5. roce. Jeho jen, že jsem si lagg hmotnosti účinek, já nejsem jistý o mém CPU lepší než Pentium D, ale na "Post Vám CPU známkou 2,1 Skóre" Díval jsem se na Pentium D a moje skóre bylo lepší by 1000. Ale můj procesor je Celeron Northwood 3.2GHz, jsem si jistý CPU značka má pravdu, protože i zkouší moji Celeron Prescott 2.8GHz (3. PC) a to máš 3200, zdá se, že právem. Myslíte si, že to stojí za to upgrade, pokud jsem dostat lepší skóre než Pentium D? Chci se jen Pentium 4 HT, protože se zdá být v pohodě
Old 6.února 2009, 14:49
Člen Skupina

Jak dlouho uživatele Pent 4 s HTT, vyhnout se jako mor. Není to rychlý, to není dobré na teplo, potřebuje prolévat zatížení mocnost, multitasking naštve velký a celkově jakékoli dvojí jádro zploštit to.

Hmotnost Effect bude pravděpodobně i nadále probíhat jako pes na P4, lépe sehnat novější duální jádro místo rezavé staré P4 ..
Old 6.února 2009, 14:59
Člen Skupina

hmmn ... mám ještě dostat P4 nebo tyčinky s mým Celeron. Moje jediná obava je, že můj Celeron byla zrekonstruována CPU (levný) a má malou L2 cache 128kilobajt, se to vyplatí upgrade na P4 2.8GHz 512KB L2 (Planning to OC na 3.4GHz)? Bych skutečně vidět zlepšení výkonu?
Old 7.února 2009, 03:47
Člen Skupina

Výkonnost zvýšit byste dostat se stěží stojí za to. S cenou P4 v těchto dnech budete lépe nákupu 3.4GHz model pro socket 478 tak. Ty jsou mnohem lépe, aby si kupovali levné duálním jádrem systému a swapování přes zbytky, protože maximální výkon získáte od P4 není velký.

Pokud jste se rozhodnout mezi P4 Celeron nebo jen tak jít s P4, když si můžete dovolit získat dvojí core, neváhejte.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.