![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj všem, mám ASUS P4PE s Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC v okamžiku, kdy jsem přemýšlel o upgrade na tuto http://www.ebuyer.com/product/81385 . Jeho pěkně pěkný na její cenu, chci nový cpu takže doesnt překážkou moje 7600GT a tak mohou hrát i mše Účinek bez lagg cos' jeho CPU závislé také má HT tak i možné multitask lepší. Ale problém je, a to na CPU podpora list na ASUS stránkách uvádí i need BIOS verze 1005 si nejsem jistý, co je moje, ale můj současný CPU Celeron 2.3GHz potřeba 1005 taky a myslím si, že jsem jí běží pokuta .. . Jsem dost zmatená
Jen jsem se chtěla zeptat, jestli můj BIOS, i když není požadována verze, by to ještě akceptovat moje CPU, nebo by ji odmítnout? Vážím si všech odpovědí
|
|
|
|||
|
|||
|
žádné odpovědi, prosím? : (
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Proč ne kontrola upgrade pro váš bios první, od Asus internetové stránky
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pokud nejste s žádné problémy ve chvíli, nemají obtěžovat modernizace.
|
|
|||
|
|||
|
No, I'm not důvodu modernizace můj BIOS je, protože jste na flash a četl jsem hodně lidí, když zasvítil své palubě je pak mrtvý. Takže i přesto dont vědět, by měl i upgrade, nebo ne. Vzhledem k tomu, že i my CPU testováno a je tu docela slušné skóre dokonce lepší než některé Pentium D so i dont vědět
|
|
|
|||
|
|||
|
Myslím si, že by bylo lepší šetřit peníze a koupit si celou novou plošinu, když můžete. pomohlo by v dlouhodobém horizontu. Pokud uložíte až dost získat e8400 nebo e8500 s gigabyte ep45 nebo něco takového, že by bylo mnohem lepší. pokud vaše proccesor dostane vyšší skóre než Pentium d'pak s jeho modernizaci to nemá cenu. ale myslím, že by bylo nejlepší, aby ukládal peníze hned a získat mnohem lepší systém dolů na silnici.
|
|
|
|||
|
|||
|
No, já jsem v současné době ve 3. ročníku střední školy
I'm not a přemýšlel, jak se nové PC až po 5. roce. Jeho jen, že jsem si lagg hmotnosti účinek, já nejsem jistý o mém CPU lepší než Pentium D, ale na "Post Vám CPU známkou 2,1 Skóre" Díval jsem se na Pentium D a moje skóre bylo lepší by 1000. Ale můj procesor je Celeron Northwood 3.2GHz, jsem si jistý CPU značka má pravdu, protože i zkouší moji Celeron Prescott 2.8GHz (3. PC) a to máš 3200, zdá se, že právem. Myslíte si, že to stojí za to upgrade, pokud jsem dostat lepší skóre než Pentium D? Chci se jen Pentium 4 HT, protože se zdá být v pohodě
|
|
|
|||
|
|||
|
Jak dlouho uživatele Pent 4 s HTT, vyhnout se jako mor. Není to rychlý, to není dobré na teplo, potřebuje prolévat zatížení mocnost, multitasking naštve velký a celkově jakékoli dvojí jádro zploštit to.
Hmotnost Effect bude pravděpodobně i nadále probíhat jako pes na P4, lépe sehnat novější duální jádro místo rezavé staré P4 .. |
|
|
|||
|
|||
|
hmmn ... mám ještě dostat P4 nebo tyčinky s mým Celeron. Moje jediná obava je, že můj Celeron byla zrekonstruována CPU (levný) a má malou L2 cache 128kilobajt, se to vyplatí upgrade na P4 2.8GHz 512KB L2 (Planning to OC na 3.4GHz)? Bych skutečně vidět zlepšení výkonu?
|
|
|
|||
|
|||
|
Výkonnost zvýšit byste dostat se stěží stojí za to. S cenou P4 v těchto dnech budete lépe nákupu 3.4GHz model pro socket 478 tak. Ty jsou mnohem lépe, aby si kupovali levné duálním jádrem systému a swapování přes zbytky, protože maximální výkon získáte od P4 není velký.
Pokud jste se rozhodnout mezi P4 Celeron nebo jen tak jít s P4, když si můžete dovolit získat dvojí core, neváhejte. |