![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σε όλους, έχω ASUS P4PE με Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz OC αυτή τη στιγμή, σκέφτομαι για την αναβάθμιση σε αυτό το http://www.ebuyer.com/product/81385 . Το πολύ καλό για την τιμή, θέλω απλώς ένα νέο cpu έτσι doesn't φόρηση μου 7600GT και έτσι και μπορεί να παίξει Mass Effect ΧΩΡΙΣ lagg cos' εξαρτάται από τη CPU, επίσης έχει HT έτσι μπορεί multitask καλύτερα. Αλλά το πρόβλημα είναι, για την υποστήριξη της CPU λίστα για ASUS site λέει ότι πρέπει BIOS έκδοσης του 1005 δεν είμαι σίγουρος ποια είναι η δική μου, αλλά μου τρέχουσα CPU Celeron 2.3GHz ανάγκη 1005 πολύ και νομίζω ότι είμαι σε λειτουργία είναι ωραία .. . Είμαι αρκετά συγκεχυμένη Θέλω μόνο να ρωτήσω αν έστω και αν μου BIOS δεν απαιτείται η έκδοση, θα εξακολουθεί να δεχθεί CPU μου ή θα την απορρίψει; Εκτιμώ τις απαντήσεις που ελήφθησαν |
|
| |||
| |||
| τυχόν απαντήσεις σε παρακαλώ; : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί να μην ελέγχει για την αναβάθμιση του BIOS για την πρώτη, από το Asus ιστοσελίδα
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν έχουν κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή, δεν ενοχλεί την αναβάθμιση.
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, ο λόγος δεν κάνω αναβάθμιση του BIOS μου είναι γιατί πρέπει να αναβοσβήνει και διάβασα ότι πολλοί άνθρωποι μετά τη flashed τους σκάφους αυξήθηκε νεκρός. Well i dont ακόμη θα πρέπει να γνωρίζουν ή να μην κάνω αναβάθμιση. Επειδή θ δοκιμαστεί CPU και μου πήρε μια αρκετά αξιοπρεπή φιλοξενούμενων ακόμα καλύτερα από κάποια Pentium D'είναι τόσο i dont ξέρτε |
|
| |||
| |||
| Νομίζω ότι θα ήταν καλύτερο να αποθηκεύσετε μέχρι και τα χρήματα αγοράζει μια ολόκληρη νέα εξέδρας όταν μπορείτε. αυτό θα βοηθήσει και μακροπρόθεσμα. Εάν αποθηκεύσετε μέχρι αρκετά για να πάρετε μια e8400 ή e8500 με gigabyte ep45 ή κάτι τέτοιο, θα ήταν πολύ καλύτερα. αν σας παίρνει proccesor υψηλότερες βαθμολογίες από pentium d's τότε δεν αξίζει την αναβάθμιση αυτή. αλλά πιστεύω ότι θα ήταν καλύτερο να εξοικονομήσουν χρήματα και τώρα έχετε ένα πολύ καλύτερο σύστημα στον δρόμο. |
|
| |||
| |||
| καλά, σήμερα είμαι στο 3ο έτος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Δεν είμαι και σκέψης για να ένα νέο υπολογιστή μέχρι το 5ο έτος μετά. Το μόνο που έχω lagg της μάζας αποτέλεσμα, δεν είμαι σίγουρος για τη CPU μου καλύτερη από μια Pentium D, αλλά για την "Post σας επεξεργαστή σήματος 2,1 Παρτιτούρες" Κοίταξα τον Pentium D φιλοξενούμενων και η δική μου ήταν καλύτερη από το 1000. Αλλά μου CPU είναι ένα Celeron Northwood 3.2GHz, είμαι βέβαιος ότι η κεντρική μονάδα επεξεργασίας σήματος είναι σωστό γιατί μου δοκιμαστεί Celeron Prescott 2.8GHz (3ο PC) και πήρε 3200, φαίνεται δεξιά. Πιστεύετε ότι αξίζει την αναβάθμιση αν φιλοξενούμενων να είμαι καλύτερος από Pentium D? Θέλω επεξεργαστή Pentium 4 HT διότι φαίνεται δροσερό |
|
| |||
| |||
| Όπως πολύ καιρό χρήστης του PENT 4 με HTT, να αποφευχθεί αυτό, όπως η πανώλη. Δεν είναι γρήγορο, δεν είναι καλό για θέρμανση, χρειάζεται ρίξει φορτίο της εξουσίας, το multitasking απορροφά μεγάλο χρονικό διάστημα και γενικά, κάθε διπλού πυρήνα θα ισοπεδώνω αυτό. Mass Effect μάλλον θα εξακολουθεί να τρέχει σαν σκυλί σε P4, καλύτερα να έχουμε και νεότερα διπλού πυρήνα αντί για ένα σκουριασμένο παλιό P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... i θα πρέπει να έχετε ένα ακόμη P4 ή με το ραβδί μου Celeron. Η μόνη μου ανησυχία είναι ότι μου ήταν ένα ανακαινισμένο Celeron CPU (φθηνά) και έχει ένα μικρό L2 Cache 128KB του, αξίζει να την αναβάθμιση σε P4 2.8GHz 512KB L2 (Σχεδιασμού για OC να 3.4GHz); Θα δείτε μια πραγματικά i βελτίωση των επιδόσεων; |
|
| |||
| |||
| Οι επιδόσεις σας θα λάβετε ώθηση μόλις αξίζει τον κόπο. Με την τιμή του P4 της αυτές τις μέρες σας θα είναι καλύτερα να αγοράζει τα 3.4GHz μοντέλο για την υποδοχή 478 ούτως ή άλλως. Θα είναι πολύ καλύτερα να αγοράσετε ένα φτηνό σύστημα διπλού πυρήνα και πάνω από την εναλλαγή bits και κομμάτια επειδή η μέγιστη απόδοση που θα κερδίσουν από P4 δεν είναι μεγάλη. Αν πρέπει να αποφασίσει μεταξύ ενός P4 ή Celeron μόνο, τότε πάμε με P4, αν μπορείτε να πάρετε μια διπλού πυρήνα, μην διστάσετε. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιαν 2009 06:29 |
| Βοήθεια Συμβατό με μνήμη RAM | mbonwick | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 5η Μαΐου 2008 01:58 |
| Είναι όλα αυτά τα συμβατά | lilthug118 | Γενική Συζήτηση Hardware | 6 | 20 Δεκ. 2007 19:41 |
| Ποια πρέπει να είναι συμβατό με τι; | scrivomcdivo | Γενική Συζήτηση Hardware | 18 | 17 Νοε 2007 10:16 |
| Πρέπει να μάθω αν υπάρχει κάποια RAM είναι συμβατές ... | coryengle | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 19 Μαρ 2007 15:08 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |