manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > CPU, Matične ploče i RAM

Register

CPU kompatibilan sa ASUS P4PE

Reply

Thread Tools
Old 3. veljače 2009, 09:44
Member Group

Default CPU kompatibilan sa ASUS P4PE

Bok svima, imam ASUS P4PE s Celeron 2.3GHz @ OC 3.2GHz trenutno sam misleći na to kako bi se unaprijedila http://www.ebuyer.com/product/81385 . Njegova prilično lijepo za svoju cijenu, JA pravedan ištanje nov Procesor usko grlo, tako da se moja 7600GT i tako ja mogu igrati Mass Effect bez lagg cos' njene zavisne CPU, također je HT tako da ja mogu multitask bolje. No, problem je, na CPU support list na stranicu ASUS kaže trebam BIOS inačici 1005 Im 'ne siguran što moj je, ali moje trenutne CPU Celeron 2.3GHz trebaju previše 1005 i mislim da sam ga izvodi fino .. . Ja sam prilično zbunjeni JA pravedan ištanje to pitati ako iako moj BIOS nije potreban verziji, to bi ipak prihvatili moje CPU ili će ga odbaciti? Cijenim bilo koji odgovore
Old 3. veljače 2009, 12:16
Member Group

bilo koji odgovore please? : (
Old 3. veljače 2009, 15:22
Donatorska Grupa

Zašto ne ček za nadogradnju BIOS za svoju prvu, iz Asus website
Mislim da je bios za taj odbor je sada do Vers. 1007

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 4. veljače 2009, 03:09
Moderator / ica grupe

Ako ste bez ikakvih problema u ovom trenutku, ne zamaram nadograđujete.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 5. veljače 2009, 13:11
Member Group

Pa, razlog nisam nadograđujete moj BIOS je zato što su ga u flash i čitao sam puno ljudi, nakon što bljeskale njihova zajednica je otišao mrtav. Pa ja još uvijek ne znam trebam nadograditi ili ne. Jer sam ispitao moje CPU i dobio sasvim pristojan rezultat čak i bolje nego neki Pentium D pa ja dont znati
Old 5. veljače 2009, 20:44
Member Group

Mislim da bi bilo bolje da se uštedjeti novac i kupiti cijeli novi katarka kada možete. to bi pomoglo u dugoj vožnji. ako ste se dovoljno da se dobije e8400 ili e8500 sa gigabajt ep45 ili nešto slično, to bi bilo puno bolje. ako je Vaš proccesor dobiva bodove veći od Pentium d'a zatim nadogradnju svojih ne vrijedi to. ali ti mislim da bi bilo najbolje da se sada i uštedite novac dobiti mnogo bolji sustav niz cestu.
Old 6. veljače 2009, 14:31
Member Group

dobro, ja sam trenutno na 3. godini srednje škole i Im 'ne razmišljam o dolasku novog PC kasa nakon 5. godine. Njegov samo da sam se u masovnim lagg efekt, Im 'ne siguran o mojoj CPU bolje nego Pentium D ali na "Post vam CPU 2,1 marku Scores" Gledam na Pentium D rezultat i moje je bilo bolje 1000. Ali moj je Celeron CPU Northwood 3.2GHz, siguran sam da CPU označiti je u pravu jer sam ispitao moje Celeron 2.8GHz Prescott (3. PC) i ona je dobila 3200, čini se kako je u pravu. Mislite li da vrijedi ako nadograđujete sam uzimajući rezultat bolji od Pentium D? JA pravedan ištanje Pentium 4 HT jer izgleda cool
Old 6. veljače 2009, 14:49
Member Group

Kako je dugo vremena korisniku stešnjen 4 sa HTT, izbjegavajte ga poput kuge. Nije brz, svoj 'ne dobar na toplotu, to treba proliti opterećenja elektroenergetskog je višezadaćnost sisanje velik vrijeme i svemu, bilo koji dual core spljeskati će ga.

Mass Effect vjerojatno će i dalje pokretati kao pas na P4, bolje isključiti uzimajući noviju dual core umjesto jedne neizvežban stari P4 ..
Old 6. veljače 2009, 14:59
Member Group

hmmn ... bih trebao dobiti čak P4 ili štapa s mojim Celeron. Moja jedina briga je da je moja bila refurbished Celeron CPU (jeftini) i da ima malo od L2 Cache 128KB, je li vrijedno nadograđujete na P4 2.8GHz 512KB L2 (planiram OC na 3.4GHz)? Bih zaista vidjeti poboljšanje performansi?
Old 7. veljače 2009, 03:47
Member Group

Predstava pogurati biste dobili se jedva isplati. Uz cijenu P4-a ovih dana će vas bolje kupovine 3.4GHz model na 478 socket anyway. Vi ste mnogo bolje isključite kupnji jeftini dual core sistema i trampljenje preko bitova i komada maksimalne performanse, jer ćete dobiti P4 nije velika.

Ako ste se odlučiti između P4 Celeron ili tek onda ići s P4, ako si možete priuštiti da dobijete dual core, ne oklijevaj.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 5 15 siječanj 2009 06:29
Pomoć Kompatibilan sa RAM mbonwick CPU, Matične ploče i RAM 5 5. svibanj 2008 01:58
Jesu li sve ove kompatibilne lilthug118 General Hardware Chat 6 20. prosinac 2007 19:41
Šta ima da bude kompatibilna sa što? scrivomcdivo General Hardware Chat 18 17. studeni 2007 10:16
Trebam to znati ako neko RAM kompatibilno ... coryengle CPU, Matične ploče i RAM 1 19. ožujak 2007 15:08
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.