![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok svima, imam ASUS P4PE s Celeron 2.3GHz @ OC 3.2GHz trenutno sam misleći na to kako bi se unaprijedila http://www.ebuyer.com/product/81385 . Njegova prilično lijepo za svoju cijenu, JA pravedan ištanje nov Procesor usko grlo, tako da se moja 7600GT i tako ja mogu igrati Mass Effect bez lagg cos' njene zavisne CPU, također je HT tako da ja mogu multitask bolje. No, problem je, na CPU support list na stranicu ASUS kaže trebam BIOS inačici 1005 Im 'ne siguran što moj je, ali moje trenutne CPU Celeron 2.3GHz trebaju previše 1005 i mislim da sam ga izvodi fino .. . Ja sam prilično zbunjeni JA pravedan ištanje to pitati ako iako moj BIOS nije potreban verziji, to bi ipak prihvatili moje CPU ili će ga odbaciti? Cijenim bilo koji odgovore |
|
| |||
| |||
| bilo koji odgovore please? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto ne ček za nadogradnju BIOS za svoju prvu, iz Asus website
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste bez ikakvih problema u ovom trenutku, ne zamaram nadograđujete.
|
| |||
| |||
| Pa, razlog nisam nadograđujete moj BIOS je zato što su ga u flash i čitao sam puno ljudi, nakon što bljeskale njihova zajednica je otišao mrtav. Pa ja još uvijek ne znam trebam nadograditi ili ne. Jer sam ispitao moje CPU i dobio sasvim pristojan rezultat čak i bolje nego neki Pentium D pa ja dont znati |
|
| |||
| |||
| Mislim da bi bilo bolje da se uštedjeti novac i kupiti cijeli novi katarka kada možete. to bi pomoglo u dugoj vožnji. ako ste se dovoljno da se dobije e8400 ili e8500 sa gigabajt ep45 ili nešto slično, to bi bilo puno bolje. ako je Vaš proccesor dobiva bodove veći od Pentium d'a zatim nadogradnju svojih ne vrijedi to. ali ti mislim da bi bilo najbolje da se sada i uštedite novac dobiti mnogo bolji sustav niz cestu. |
|
| |||
| |||
| dobro, ja sam trenutno na 3. godini srednje škole i Im 'ne razmišljam o dolasku novog PC kasa nakon 5. godine. Njegov samo da sam se u masovnim lagg efekt, Im 'ne siguran o mojoj CPU bolje nego Pentium D ali na "Post vam CPU 2,1 marku Scores" Gledam na Pentium D rezultat i moje je bilo bolje 1000. Ali moj je Celeron CPU Northwood 3.2GHz, siguran sam da CPU označiti je u pravu jer sam ispitao moje Celeron 2.8GHz Prescott (3. PC) i ona je dobila 3200, čini se kako je u pravu. Mislite li da vrijedi ako nadograđujete sam uzimajući rezultat bolji od Pentium D? JA pravedan ištanje Pentium 4 HT jer izgleda cool |
|
| |||
| |||
| Kako je dugo vremena korisniku stešnjen 4 sa HTT, izbjegavajte ga poput kuge. Nije brz, svoj 'ne dobar na toplotu, to treba proliti opterećenja elektroenergetskog je višezadaćnost sisanje velik vrijeme i svemu, bilo koji dual core spljeskati će ga. Mass Effect vjerojatno će i dalje pokretati kao pas na P4, bolje isključiti uzimajući noviju dual core umjesto jedne neizvežban stari P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... bih trebao dobiti čak P4 ili štapa s mojim Celeron. Moja jedina briga je da je moja bila refurbished Celeron CPU (jeftini) i da ima malo od L2 Cache 128KB, je li vrijedno nadograđujete na P4 2.8GHz 512KB L2 (planiram OC na 3.4GHz)? Bih zaista vidjeti poboljšanje performansi? |
|
| |||
| |||
| Predstava pogurati biste dobili se jedva isplati. Uz cijenu P4-a ovih dana će vas bolje kupovine 3.4GHz model na 478 socket anyway. Vi ste mnogo bolje isključite kupnji jeftini dual core sistema i trampljenje preko bitova i komada maksimalne performanse, jer ćete dobiti P4 nije velika. Ako ste se odlučiti između P4 Celeron ili tek onda ići s P4, ako si možete priuštiti da dobijete dual core, ne oklijevaj. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| Pomoć Kompatibilan sa RAM | mbonwick | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 5. svibanj 2008 01:58 |
| Jesu li sve ove kompatibilne | lilthug118 | General Hardware Chat | 6 | 20. prosinac 2007 19:41 |
| Šta ima da bude kompatibilna sa što? | scrivomcdivo | General Hardware Chat | 18 | 17. studeni 2007 10:16 |
| Trebam to znati ako neko RAM kompatibilno ... | coryengle | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 19. ožujak 2007 15:08 |
| Thread Tools | |
| |