kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

CPU kompatibilis ASUS P4PE

Reply

Téma eszközök
Old Február 3, 2009, 09:44
Csoport tagja

Default CPU kompatibilis ASUS P4PE

Üdv mindenkinek, nekem van egy ASUS P4PE Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz bűnözés abban a pillanatban, azt hiszem, hogy frissítse az e http://www.ebuyer.com/product/81385 . A nagyon szép az ár, én csak azt akartam, hogy egy új cpu így doesnt szűk én 7600GT és így tudok játszani Mass Effect lagg nélkül, mert "a CPU-függő is, hogy a HT úgy tudom többfeladatú jobb. De a probléma az, hogy a CPU támogatási lista ASUS site mondja, szükségem van a BIOS verzióját 1005 Nem tudom, mi az enyém, de a jelenlegi 2.3GHz Celeron CPU igény 1005 is, és azt hiszem, hogy jól működik .. . I'm pretty confused Csak azt szeretném megkérdezni, bár én nem a BIOS verziója szükséges, hogy az továbbra is elfogadja a CPU, vagy azt, hogy elutasítja? Értékelem a válaszokat
Old Február 3, 2009, 12:16
Csoport tagja

a válaszokat kérem? : (
Old Február 3, 2009, 15:22
Donor Group

Miért nem ellenőrzi, hogy a BIOS-frissítést az első, a Asus honlapján
Úgy gondolom, hogy a BIOS-t, hogy a fórumon már a vers. 1007

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old Február 4, 2009, 03:09
Moderátor Csoport

Ha nem minden nehézség abban a pillanatban, ne fáradj korszerűsítése.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Február 5, 2009, 13:11
Csoport tagja

Nos, az ok, nem vagyok én BIOS frissítése is, mert a vaku, és elolvastam egy csomó ember után villant a fórumon ment meghalt. Hát én még dont know kéne frissítést vagy nem. Mert én tesztelték, és a CPU van elég tisztességes pontszámot még jobb, mint a Pentium D so i dont know
Old Február 5, 2009, 20:44
Csoport tagja

Azt hiszem, jobb lenne, hogy mentse fel a pénz és veszek egy teljesen új ruha, ha lehet. ez segít a hosszú távon. Ha elég ahhoz, hogy akár egy e8400 vagy e8500 egy gigabyte ep45 vagy valami olyasmi lenne, sokkal jobb. Ha a proccesor magasabb pontszámot kap, mint a Pentium D, akkor annak nem érdemes korszerűsítés meg. de azt hiszem, ez lenne a legjobb, hogy pénzt takarítanak meg, és most egy sokkal jobb rendszer az úton.
Old Február 6, 2009, 14:31
Csoport tagja

Nos, én vagyok a jelenleg 3. év középiskolai és én nem gondoltam kapok egy új PC-ig követő 5. évben. Az éppen hogy jutok lagg a Mass Effect, nem vagyok biztos benne, hogy én jobb, mint a CPU Pentium D, de a "Post ön jel CPU 2,1 Scores" Megnéztem a Pentium D-pontszám és az enyém jobb volt a 1000. De a CPU a Celeron Northwood 3.2GHz, biztos vagyok benne, hogy a CPU-jel van, mert én tesztelték Celeron Prescott 2.8GHz (3. PC), és 3200 van, úgy tűnik, rendben. Gondolod, hogy érdemes korszerűsítése, ha én kapok pontszáma jobb, mint a Pentium D? Csak egy Pentium 4 HT, mert úgy tűnik, cool
Old Február 6, 2009, 14:49
Csoport tagja

Mivel hosszú ideig felhasználója Pent 4 htt, kerülje el, mint a pestis. Nem a gyors, nem jó a hő, hogy szüksége van egy shed betölteni a hatalom, a többfeladatos cukorka nagy idő és átfogó, a kétmagos majd lelapul azt.

Mass Effect valószínűleg továbbra is fut, mint egy kutya a P4, jobb kapok egy újabb kétmagos helyett egy rozsdás öreg P4 ..
Old Február 6, 2009, 14:59
Csoport tagja

hmmn ... kéne még egy P4 vagy bot az én Celeron. Az egyetlen gond az, hogy a Celeron CPU volt felújítva (olcsó), és van egy kis L2 gyorsítótár 128KB is érdemes korszerűsítése a P4 2.8GHz 512KB L2 (OC tervez a 3.4GHz)? Vajon tényleg lásd a teljesítmény javítása?
Old Február 7, 2009, 03:47
Csoport tagja

A teljesítmény-növekedést, amit el is alig éri meg. Az ár a P4 az ezekben a napokban, amit jobban ki buying a 3.4GHz modell a 478 socket anyway. Ön sokkal jobban ki felvásárlást egy olcsó kétmagos rendszert és több mint swapping bits és darabok, mert a maximális teljesítményre lesz nyerhet P4 nem nagy.

Ha még dönteni egy P4 vagy Celeron, csak akkor megy a P4, ha nem engedhetik meg maguknak, hogy egy kétmagos, ne habozzon.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) Samantha0101 Laptopok, PDA-k & Mobiles 5 15. január 2009 06:29
Segítség a Compatible RAM mbonwick Processzorok, alaplapok és RAM 5 5. május 2008 01:58
Ezek összeegyeztethetők lilthug118 Általános fémáru Chat 6 20. december 2007 19:41
Mit kell összeegyeztethető, mi? scrivomcdivo Általános fémáru Chat 18 17. november 2007 10:16
Tudnom kell, ha egy bizonyos RAM kompatibilis ... coryengle Processzorok, alaplapok és RAM 1 19. március 2007 15:08
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.