![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Üdv mindenkinek, nekem van egy ASUS P4PE Celeron 2.3GHz @ 3.2GHz bűnözés abban a pillanatban, azt hiszem, hogy frissítse az e http://www.ebuyer.com/product/81385 . A nagyon szép az ár, én csak azt akartam, hogy egy új cpu így doesnt szűk én 7600GT és így tudok játszani Mass Effect lagg nélkül, mert "a CPU-függő is, hogy a HT úgy tudom többfeladatú jobb. De a probléma az, hogy a CPU támogatási lista ASUS site mondja, szükségem van a BIOS verzióját 1005 Nem tudom, mi az enyém, de a jelenlegi 2.3GHz Celeron CPU igény 1005 is, és azt hiszem, hogy jól működik .. . I'm pretty confused Csak azt szeretném megkérdezni, bár én nem a BIOS verziója szükséges, hogy az továbbra is elfogadja a CPU, vagy azt, hogy elutasítja? Értékelem a válaszokat |
|
| |||
| |||
| a válaszokat kérem? : ( |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért nem ellenőrzi, hogy a BIOS-frissítést az első, a Asus honlapján
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem minden nehézség abban a pillanatban, ne fáradj korszerűsítése.
|
| |||
| |||
| Nos, az ok, nem vagyok én BIOS frissítése is, mert a vaku, és elolvastam egy csomó ember után villant a fórumon ment meghalt. Hát én még dont know kéne frissítést vagy nem. Mert én tesztelték, és a CPU van elég tisztességes pontszámot még jobb, mint a Pentium D so i dont know |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, jobb lenne, hogy mentse fel a pénz és veszek egy teljesen új ruha, ha lehet. ez segít a hosszú távon. Ha elég ahhoz, hogy akár egy e8400 vagy e8500 egy gigabyte ep45 vagy valami olyasmi lenne, sokkal jobb. Ha a proccesor magasabb pontszámot kap, mint a Pentium D, akkor annak nem érdemes korszerűsítés meg. de azt hiszem, ez lenne a legjobb, hogy pénzt takarítanak meg, és most egy sokkal jobb rendszer az úton. |
|
| |||
| |||
| Nos, én vagyok a jelenleg 3. év középiskolai és én nem gondoltam kapok egy új PC-ig követő 5. évben. Az éppen hogy jutok lagg a Mass Effect, nem vagyok biztos benne, hogy én jobb, mint a CPU Pentium D, de a "Post ön jel CPU 2,1 Scores" Megnéztem a Pentium D-pontszám és az enyém jobb volt a 1000. De a CPU a Celeron Northwood 3.2GHz, biztos vagyok benne, hogy a CPU-jel van, mert én tesztelték Celeron Prescott 2.8GHz (3. PC), és 3200 van, úgy tűnik, rendben. Gondolod, hogy érdemes korszerűsítése, ha én kapok pontszáma jobb, mint a Pentium D? Csak egy Pentium 4 HT, mert úgy tűnik, cool |
|
| |||
| |||
| Mivel hosszú ideig felhasználója Pent 4 htt, kerülje el, mint a pestis. Nem a gyors, nem jó a hő, hogy szüksége van egy shed betölteni a hatalom, a többfeladatos cukorka nagy idő és átfogó, a kétmagos majd lelapul azt. Mass Effect valószínűleg továbbra is fut, mint egy kutya a P4, jobb kapok egy újabb kétmagos helyett egy rozsdás öreg P4 .. |
|
| |||
| |||
| hmmn ... kéne még egy P4 vagy bot az én Celeron. Az egyetlen gond az, hogy a Celeron CPU volt felújítva (olcsó), és van egy kis L2 gyorsítótár 128KB is érdemes korszerűsítése a P4 2.8GHz 512KB L2 (OC tervez a 3.4GHz)? Vajon tényleg lásd a teljesítmény javítása? |
|
| |||
| |||
| A teljesítmény-növekedést, amit el is alig éri meg. Az ár a P4 az ezekben a napokban, amit jobban ki buying a 3.4GHz modell a 478 socket anyway. Ön sokkal jobban ki felvásárlást egy olcsó kétmagos rendszert és több mint swapping bits és darabok, mert a maximális teljesítményre lesz nyerhet P4 nem nagy. Ha még dönteni egy P4 vagy Celeron, csak akkor megy a P4, ha nem engedhetik meg maguknak, hogy egy kétmagos, ne habozzon. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| Segítség a Compatible RAM | mbonwick | Processzorok, alaplapok és RAM | 5 | 5. május 2008 01:58 |
| Ezek összeegyeztethetők | lilthug118 | Általános fémáru Chat | 6 | 20. december 2007 19:41 |
| Mit kell összeegyeztethető, mi? | scrivomcdivo | Általános fémáru Chat | 18 | 17. november 2007 10:16 |
| Tudnom kell, ha egy bizonyos RAM kompatibilis ... | coryengle | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 19. március 2007 15:08 |
| Téma eszközök | |
| |